Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-02-2017
>
<
Febrer'17
llmamejovessum
3031 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Noticies
Presentació fins 31 Octubre

Bones pràctiques per la participació comunitària de les dones 2017. Jornada PIADs

divendres 1 de juliol de 2016

Bones pràctiques per la participació comunitària de les dones 2017. Jornada PIADs

Des de l’organització de la Jornada dels PIADs ( Punts de Infromació i Atenció a les Dones), ens informen com a través del Departament de Feminismes i LGTBI, s’obre un període de presentació de projectes per a valorar com a bones pràctiques per a la participació comunitària de les dones a Barcelona aquelles actuacions que tinguin com a finalitat la promoció d’iniciatives comunitàries que contribueixin a millorar l’apoderament de les dones, a través de la seva participació als barris i districtes de la ciutat.


Es podran presentar projectes que tinguin en compte els següents objectius:


• Impulsar accions comunitàries que promoguin la participació de les dones als barris i districtes de la ciutat.
• Promoure iniciatives adreçades a millorar el benestar de les dones de forma col•lectiva.
• Desenvolupar estratègies per l’apoderament de les dones, tot comptant amb la participació de les mateixes en el disseny i implementació.
• Endegar projectes o proves pilot encaminats a dinamitzar la participació de les dones als seus territoris, de forma específica.
• Crear materials i eines innovadores per sensibilitzar, prevenir situacions de violència masclista, i millorar els processos de detecció i accés de les dones als serveis en les seves comunitats.
• Impulsar intervencions innovadores per desenvolupar accions per i amb les dones en el marc de plans comunitaris de la ciutat, tenint en compte la transversalitat de la perspectiva de gènere.
• Promoure la inclusió de la perspectiva de gènere en projectes adreçats a tota la ciutadania que promoguin processos participatius, per tal de que tinguin en compte, de forma específica i transversal, la participació de les dones.


A continuació podeu consultar les bases i els criteris per a la presentació d’una bona pràctica. Els projectes candidats a ser reconeguts com a bones pràctiques s’hauran de presentar mitjançant l’enviament de la fitxa de projecte i la fitxa de registre a l’adreça de correu electrònic jornadapiads@bcn.cat
Us animen a presentar els vostres projectes i bones pràctiques per la participació comunitària de les dones, i a fer-ne difusió de la convocatòria als vostres contactes.
Qualsevol consulta o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte a travès de la següent adreça jornadapiads@bcn.cat

Veure en línia : Bones pràctiques per la participació comunitària de les dones 2017. Jornada PIADs

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: