Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Noticies
Presentació fins 31 Octubre

Bones pràctiques per la participació comunitària de les dones 2017. Jornada PIADs

divendres 1 de juliol de 2016

Bones pràctiques per la participació comunitària de les dones 2017. Jornada PIADs

Des de l’organització de la Jornada dels PIADs ( Punts de Infromació i Atenció a les Dones), ens informen com a través del Departament de Feminismes i LGTBI, s’obre un període de presentació de projectes per a valorar com a bones pràctiques per a la participació comunitària de les dones a Barcelona aquelles actuacions que tinguin com a finalitat la promoció d’iniciatives comunitàries que contribueixin a millorar l’apoderament de les dones, a través de la seva participació als barris i districtes de la ciutat.


Es podran presentar projectes que tinguin en compte els següents objectius:


• Impulsar accions comunitàries que promoguin la participació de les dones als barris i districtes de la ciutat.
• Promoure iniciatives adreçades a millorar el benestar de les dones de forma col•lectiva.
• Desenvolupar estratègies per l’apoderament de les dones, tot comptant amb la participació de les mateixes en el disseny i implementació.
• Endegar projectes o proves pilot encaminats a dinamitzar la participació de les dones als seus territoris, de forma específica.
• Crear materials i eines innovadores per sensibilitzar, prevenir situacions de violència masclista, i millorar els processos de detecció i accés de les dones als serveis en les seves comunitats.
• Impulsar intervencions innovadores per desenvolupar accions per i amb les dones en el marc de plans comunitaris de la ciutat, tenint en compte la transversalitat de la perspectiva de gènere.
• Promoure la inclusió de la perspectiva de gènere en projectes adreçats a tota la ciutadania que promoguin processos participatius, per tal de que tinguin en compte, de forma específica i transversal, la participació de les dones.


A continuació podeu consultar les bases i els criteris per a la presentació d’una bona pràctica. Els projectes candidats a ser reconeguts com a bones pràctiques s’hauran de presentar mitjançant l’enviament de la fitxa de projecte i la fitxa de registre a l’adreça de correu electrònic jornadapiads@bcn.cat
Us animen a presentar els vostres projectes i bones pràctiques per la participació comunitària de les dones, i a fer-ne difusió de la convocatòria als vostres contactes.
Qualsevol consulta o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte a travès de la següent adreça jornadapiads@bcn.cat

Veure en línia : Bones pràctiques per la participació comunitària de les dones 2017. Jornada PIADs

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: