Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Cultura : Breus

Calaf i Torres fan visibles les dones capaces de transformar el món

dilluns 5 de maig de 2014

Calaf i Torres fan visibles les dones capaces de transformar el món

Les periodistes Rosa Maria Calaf i Mara Torres han presentat avui a Valladolid els seus dos llibres inclosos en el projecte solidari "Vides en progrés", en els que donen visibilitat a dones asiàtiques que han estat capaços de " transformar el món " , encara que hagi estat " a petita escala "en les seves comunitats .

Mara Torres ha explicat en declaracions als mitjans de comunicació , abans de presentar el seu treball a la 47 Fira del Llibre de Valladolid , que les protagonistes dels cinc llibres que componen el projecte han estat capaços de transformar el món , "encara que sigui a petita escala " , i ha destacat que són aquestes modificacions les que després provoquen " grans transformacions " .

" El món es va canviant a petita escala perquè després s’aconsegueixin grans canvis . Sembla que les dones que fan alguna cosa són les polítiques visibles , quan en realitat aquestes dones que tenen poca visibilitat en els mitjans són les que comencen canviant els costums , els hàbits i tradicions molt arrelades " , ha expressat .

La periodista ha explicat que l’ONG Pau i Desenvolupament va proposar a cinc escriptores espanyoles escriure la història de cinc dones de països asiàtics que han aconseguit ser un referent en les seves comunitats i que han treballat pel desenvolupament de les zones en què viuen .

Mara Torres s’ha centrat en una dona de Filipines que ha lluitat perquè els indígenes tinguin accés a l’atenció sanitària , a la salut ia l’educació .

La periodista Rosa Maria Calaf ha explicat que la campanya busca " posar en el centre d’atenció" a dones que han estat " constructores " en les seves comunitats i "essencials " perquè les seves societats avancin i progressin .

"Són històries de dones anònimes i sense càrrecs polítics que han sabut progressar en un entorn tremendament hostil i de gran violència i que han arribat a ajudar i transformar la seva comunitat" , ha indicat .

Calaf , que ha centrat el seu llibre en una dona de Timor Oriental, ha indicat que ha buscat també donar visibilitat a la situació de "molts llocs del món" en els quals " la supervivència es baralla diàriament" .

L’autora ha opinat que la crisi econòmica ha despertat una "solidaritat continuada" i "no a cop de catàstrofe " , encara que ha apostat per no oblidar-se que " milions de persones a tot el món estan passant per una vida tremendament difícil" .

Carmen Posadas , Ángeles Caso , i Almudena Grandes també participen en aquest projecte solidari amb històries de dones de Bangla Desh , Cambodja i Vietnam

Font: Eldiario.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: