Webs Locals

Agenda de Rubí [+]

Avui és: 25-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Rubí

Calçats Bendranas, reconeguda amb el Premi a l’Establiment Centenari de Catalunya

dijous 15 de maig de 2014

Calçats Bendranas, reconeguda amb el Premi a l'Establiment Centenari de Catalunya

Calçats Bendranas ha estat guardonat amb el Premi a l’Establiment centenaris de Catalunya, que ha recollit la rubinenca Montserrat Bendranas el passat 28 d’abril de mans del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas i el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, al Palau de la Generalitat.

I és que el Govern català lliura cada any des de fa 14 edicions els Premis a la Iniciativa Comercial que reconeixen les botigues més innovadores del comerç urbà de proximitat i distingeix els establiments comercials centenaris, com ara els Calçats Bendranas de la nostra ciutat juntament amb 49 establiments més amb una trajectòria comercial de més de 100 anys de servei de qualitat i personalitzat als seus clients i per la seva adaptació als canvis i a les necessitats de compra dels ciutadans.

En el cas del comerç rubinenc, va obrir les seves portes l’any 1885, fa 129 anys, i des de llavors generació rera generació han tirat endavant aquest establiment de l’avinguda de Barcelona, número 2. Montserrat Bendranas, que actualment regenta l’establiment, ha recollit el premi que li ha lliurat el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. Bendranas ha explicat a Ràdio Rubí que en aquest acte han coincidit botiguers de tot el territori català com farmacèutics o forners, entre d’altres.

Montserrat Bendranas ha comentat que el comerç local ha viscut moments difícils amb l’època, per exemple, de la instal.lació de grans superfícies al voltant del nostre municipi. Però ha afegit que ara es reconeix de nou la tasca dels comerciants de proximitat.

Segons Bendranas, els mateixos clients també agraeixen aquest tracte i demanen consells sobre els seus productes. I això, per Montserrat Bendranas, és una especialitat dels botiguers de proximitat perquè “estem millor preparats que com treballen a les grans superficies comercials que són més impersonals”.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: