Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

Callar la violació per por a l’expulsió: estrangeres i vulnerables

dijous 21 de novembre de 2013

Callar la violació per por a l'expulsió: estrangeres i vulnerables

Les dones que viuen a Espanya sense permís de residència són tan vulnerables com invisibles davant les agressions sexuals , perquè a més de bregar amb la precarietat econòmica i la falta de xarxes de suport familiar i social , s’enfronten a la possibilitat d’un expedient d’expulsió si van a denunciar a comissaria. Si a més , treballen en el servei domèstic i l’abús procedeix de l’ocupador , es juguen el suport i sovint el sostre , pel que són moltes les que decideixen guardar silenci .

Així ho recull l’informe de Fundació per a la Convivència Aspacia ’ Violades i Expulsades ’ que es presenta aquest dijous per posar de manifest que " si la violència sexual és un abús generalment ocult , quan es comet contra les migrants en situació irregular , especialment en àmbits familiars o en feines informals , encara més " i exigeixen mesures al respecte .

L’organització denuncia l’absència tant de dades com de recursos especialitzats per protegir i assistir a aquestes dones , que ni són víctimes de tracta ni són considerades objecte de la violència de gènere , pel que no gaudeixen de la protecció que aquests col · lectius tenen en la Llei d’Estrangeria davant l’expulsió.

(...)

Font: EuropaPress

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: