Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Camarero rebutja les declaracions d’Oriol sobre contractació de dones i creu que "suposen un retrocés" en igualtat

divendres 3 d'octubre de 2014

Camarero rebutja les declaracions d'Oriol sobre contractació de dones i creu que "suposen un retrocés" en igualtat

La secretària d’Estat de Serveis Socials i Igualtat, Susana Camarero, ha "rebutjat absolutament" les declaracions de la presidenta del Cercle d’Empresaris, Mònica de Oriol, sobre que prefereix contractar dones majors de 45 anys o amb edats inferiors als 25 anys pel empara que dóna la llei a les mares treballadores, en considerar que "suposen un retrocés en les polítiques d’igualtat" que es duen a terme des del Ministeri.

Cambrer veu "absolutament equivocades les paraules d’Oriol" i opina que, "a més, sent dona, fa un flac favor a la igualtat d’oportunitats".

Així ho ha indicat en declaracions als periodistes després de signar un conveni amb la Universitat de València per impulsar el desenvolupament i manteniment del Registre Espanyol de Tumors Infantils, a preguntes sobre les declaracions en què Oriol ha indicat que prefereix no contractar dones en edat fèrtil.

"Com a Ministeri de Sanitat i Igualtat, estem absolutament en desacord amb les manifestacions d’Oriol", ha recalcat Camarero, que creu que aquesta postura "és absolutament contrària" a la política del Ministeri de "fomentar la conciliació, treballar per la igualtat d’oportunitats i per que més dones puguin accedir en igualtat de condicions que els homes al mercat laboral, per donar-li més possibilitats no només d’accedir, sinó de romandre en el mercat laboral i d’ascendir en llocs de responsabilitat ".

Així, la secretària d’Estat de Serveis Socials i Igualtat ha destacat la tasca del Ministeri a "mesures de conciliació que permetin a les dones mantenir-se al mercat laboral, fins i tot a les mares, evidentment, igual que als pares", ha subratllat.

Font: EuropaPress

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: