Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Agenda

Campanya #DonaVeu1325

dimecres 14 d'octubre de 2015

Campanya #DonaVeu1325

El 31 d’octubre de l’any 2000 les Nacions Unides van aprovar la Resolució 1325 on, per primera vegada, es reconeix l’impacte dels conflictes armats sobre les dones i la importància de la seva participació en els processos de pau.
Arreu del món les dones estan treballant per a construir la pau, però sovint la seva veu no és escoltada. La campanya dona a conèixer la resolució 1325, que posa de manifest la importància de crear una agenda internacional pública sobre dones, pau i seguretat, i promou les dones com a agents actius de pau, amb veu i agenda pròpia, i no només com a víctimes.

RESOLUCIÓ 1325

Insta al secretari general de l’ONU i els estats membres a garantir un augment en la representació de les dones en tots els àmbits de construcció de la pau, incloent la prevenció, gestió i resolució dels conflictes.

Expressa la voluntat del Consell de Seguretat d’incorporar la perspectiva de gènere en les operacions de manteniment de la pau.

Demana que es dotin els estats de materials per a la formació en matèria de
protecció de les dones i que s’incrementi la dotació de recursos per a aquesta formació.

Demana a tots els actors participants en unes negociacions de pau la inclusió de la perspectiva de gènere en els acords de pau.

Crida totes les parts participants en els conflictes a l’adhesió al dret internacional, la fi de la impunitat i l’adopció de mesures per tal de protegir a les dones.

Emfatitza la naturalesa civil dels camps de persones refugiades.
Encoratja a considerar les necessitats de les dones i les persones dependents en els processos de Desarmament, Desmobilització i Reintegració.

Expressa la voluntat de garantir que les missions del Consell de Seguretat tinguin en compte la dimensió de gènere i duguin a terme interlocucions amb els grups de dones locals i internacionals.

Convida al secretari general a elaborar un estudi i un informe sobre l’impacte dels conflictes en les dones i el seu paper en la construcció de pau.

DESCARREGA LA 1325 COMPLETA

Veure en línia : Campanya #DonaVeu1325

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: