Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Drets : Breus

Campanya #DonaVeu1325

dimecres 14 d'octubre de 2015

Campanya #DonaVeu1325

El 31 d’octubre de l’any 2000 les Nacions Unides van aprovar la Resolució 1325 on, per primera vegada, es reconeix l’impacte dels conflictes armats sobre les dones i la importància de la seva participació en els processos de pau. Arreu del món les dones estan treballant per a construir la pau, però sovint la seva veu no és escoltada. La campanya dona a conèixer la resolució 1325, que posa de manifest la importància de crear una agenda internacional pública sobre dones, pau i seguretat, i promou les dones com a agents actius de pau, amb veu i agenda pròpia, i no només com a víctimes.

RESOLUCIÓ 1325

Insta al secretari general de l’ONU i els estats membres a garantir un augment en la representació de les dones en tots els àmbits de construcció de la pau, incloent la prevenció, gestió i resolució dels conflictes.

Expressa la voluntat del Consell de Seguretat d’incorporar la perspectiva de gènere en les operacions de manteniment de la pau.

Demana que es dotin els estats de materials per a la formació en matèria de protecció de les dones i que s’incrementi la dotació de recursos per a aquesta formació.

Demana a tots els actors participants en unes negociacions de pau la inclusió de la perspectiva de gènere en els acords de pau.

Crida totes les parts participants en els conflictes a l’adhesió al dret internacional, la fi de la impunitat i l’adopció de mesures per tal de protegir a les dones.

Emfatitza la naturalesa civil dels camps de persones refugiades.

Encoratja a considerar les necessitats de les dones i les persones dependents en els processos de Desarmament, Desmobilització i Reintegració.

Expressa la voluntat de garantir que les missions del Consell de Seguretat tinguin en compte la dimensió de gènere i duguin a terme interlocucions amb els grups de dones locals i internacionals.

Convida al secretari general a elaborar un estudi i un informe sobre l’impacte dels conflictes en les dones i el seu paper en la construcció de pau.

DESCARREGA LA 1325 COMPLETA

DÓNA VEU A LA 1325 COMPARTINT AQUESTA CAMPANYA

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: