Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-11-2017
>
<
Novembre'17
llmamejovessum
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Convocatoria destacada

Torna WomanLiderTIC!
Torna WomanLiderTIC!
Al Novembre celebrem les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC
Comunicació

Campanya: "Més dones als mitjans, més dones opinant"

dimecres 25 de juny de 2008

Campanya: "Més dones als mitjans, més dones opinant"

Des de Dones en Xarxa volem encetar la campanya “Més dones als mitjans, més dones opinant”, amb la voluntat d’aconseguir una major presència de les dones als mitjans de comunicació. Els debats televisius, les tertúlies radiofòniques o les columnes en premsa estan representats pels homes de forma desproporcionada, i ni tan sols els mitjans públics ofereixen la paritat que ara reivindiquem.

Per això, hem decidit enviar aquesta carta oberta als mitjans de comunicació:

Senyora, senyor,

Som moltes les dones que observem amb preocupació i sorpresa que, tot i els canvis operats a la nostra societat pel que fa a la representació femenina en llocs públics, els mitjans de comunicació no han evolucionat de la mateixa manera, especialment pel que fa als espais d’opinió. A la televisió, a la ràdio i a premsa escrita, la gran majoria de veus són masculines.

Atès que cadascú es mira el món des de la seva òptica i que l’òptica dominant és justament l’androcèntrica, seria important incloure la mirada de les dones, de tal manera que ni la realitat quedés esbiaixada per una manera de mirar molt tradicional i poc plural ni el model que es perpetués sigui el d’aquesta societat que aparentment considerem liquidada en la qual els valors masculins prevalen per damunt dels femenins. Per aquesta raó, considerem imprescindible fer notar la necessitat d’incorporar veus femenines.

Les dones catalanes volem que hi hagi una presència més elevada de dones als espais d’opinió i, per això, reclamem la incorporació paritària de dones a la televisió, la ràdio, la premsa escrita, ja sigui en tertúlies, en debats o amb articles d’opinió.
Cordialment

Esperem que ens ajudis a difondre la campanya i entre totes puguem, finalment, gaudir de la representació merescuda i equilibrada de les dones als mitjans de comunicació.

PROMOCIONA AQUESTA CAMPANYA AL TEU ESPAI WEB

Aquests són els materials:

Imatges

41x58 píxels

74x105 píxels


Banner

Al document adjunt hi trobaràs el codi html

Word - 19 kB

En col.laboració amb: