Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Dones en Xarxa

CANVI UBICACIÓ #4J #donesdecidim

dijous 4 de juliol de 2013

CANVI UBICACIÓ #4J #donesdecidim

L’acte d’avui serà al costat de la Catedral de Barcelona (a menys d’un minut). Per motius organitzatius ens hem desplaçat a menys d’un minut caminant, a la Plaça Garrigues i Bachs.

L’acte consistirà en que 60 personalitats destacades de la societat civil parlin durant un minut i exposin les raons per rebutjar que es retallin els drets de les dones modificant, com s’ha anunciat, les opcions per poder avortar de forma legal i segura a Espanya. Lourdes Muñoz, representant de la Plataforma opina que “es retallen els drets de les dones per satisfer a l’església i als sectors més conservadors”

A la convocatòria assistiran les principals organitzacions socials, polítiques (tots els partits polítics de l’esquerra) i sindicals (assistiran els dos secretaris generals d’UGT i CCOO, Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego) que vertebren la societat catalana plural i d’esquerres, a més de representants de la cultura com Carme Sansa, Emma Vilarasau, Biel Duran, Lidya Zimmermmann, Pilar Montoliu, entre d’altres.

L’acte està convocat per més de seixanta entitats, en aquest sentit, Betlem Cañizares, membre de la Plataforma dret al propi cos, declara que “les dones volem decidir sense tuteles de ningú”

S’ha convocat aquesta setmana donat que és el tercer aniversari de l’entrada en vigor de l’actual llei de salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs.

La Plataforma ‘Nosaltres decidim’ es va crear fa un any per tal d’aglutinar esforços i força contra el retrocés que suposa la reforma de la llei d’interrupció voluntària de l’embaràs.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: