Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Càritas posa en marxa un projecte formatiu per a dones sense recursos

dimarts 23 d'abril de 2013

Càritas posa en marxa un projecte formatiu per a dones sense recursos

Un vell proverbi xinès diu que en lloc de donar peix és millor donar una canya i ensenyar a pescar. En el cas de Càritas, la seva tasca de lliurament d’ajuda i aliments resulta fonamental per a moltes famílies però tampoc s’obliden de facilitar-los la canya, en aquest cas en forma de cursos de formació que permetin a dones sense recursos tirar endavant pels seus propis mitjans.

Des de mitjans d’aquest mes una vintena de dones, seleccionades d’entre les famílies que són ateses habitualment per Càritas Parroquials, assisteixen a un curs formatiu d’empleades de llar. Amb motiu de la recent regulació estatal del servei domèstic, que va entrar en vigor el gener de 2012, des de Càritas s’ha posat en marxa aquesta iniciativa, que està finançada pel Fons Social Europeu.

Dues treballadores socials, de Càritas Diocesanes Asidonia-Jerez, Pilar Ibáñez González i Lourdes Fernández Rico, imparteixen aquest curs itinerant que ja es va dur a terme amb èxit fa alguns mesos a Arcos de la Frontera. El curs consta de 120 hores i es divideix en dues parts diferenciades. D’una banda s’imparteixen mòduls ocupacionals per a la qualificació i formació específica en el sector, amb matèries com les tècniques de neteja a la llar o en empreses i oficines, l’atenció a persones dependents o la cura tèxtil, mentre que es toquen també altres temes transversals per al desenvolupament personal, social i professional de les dones, amb dinàmiques de grup i activitats. Els cursos ofereixen una petita ajuda econòmica a les alumnes i contemplen també la conciliació amb la vida familiar.

Una de les qüestions més importants és que aquests cursos contemplen a més la realització de pràctiques en domicilis i en empreses.

(...)

Font: Diario de Cádiz

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: