Els meus espais

sexejove130

Vacuneu-vos contra la grip
sexualirepro130x130
Instituto de la Mujer
Fondo Social Europeo

Trobar parella per Internet

Sembla que està mal vist això de buscar parella per Internet. Fins i tot si una amistat ens comenta que ha conegut al seu xicot o xicota en alguna xarxa social, pensem allò de “no duraran gaire”.

Però els estudis i diferents persones expertes, subratllen que hi ha aspectes més positius que negatius en conèixer-se a través de les TIC’s. De totes maneres, el que està clar és que això ha comportat canvis en com ens relacionem i per tant com busquem i trobem amistats i també parella.

Internet amplia les opcions de trobar parella. Abans només ens relacionàvem amb persones relativament properes (del barri, poble del costat,…) i per tant la parella solia ser geogràficament pròxima. Avui, gràcies a les tecnologies, ens podem relacionar amb persones de tot el món.

Un altre dels aspectes controvertits és si a les xarxes socials ens presentem i relacionem de manera sincera i tal com som… Resulta que Internet no és més que una translació de la nostra realitat presencial…, és a dir, la majoria de les persones ens comportem de manera molt semblant a la Xarxa i en la nostra vida presencial.

A més, Internet ens dóna la possibilitat de mantenir “amistat” amb persones que tenen afinitats i aficions semblants a la nostra i fins i tot obviant en bona part l’aspecte físic.

Heu conegut la vostra parella o alguna parella per Internet? Coneixeu algun cas entre els vostres cercles?

Bookmark and Share

Deixa un comentari

 

 

 

 

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>