Els meus espais

sexejove130

Vacuneu-vos contra la grip
sexualirepro130x130
Instituto de la Mujer
Fondo Social Europeo

Consultori 11: febrer 2011

consultori esta tancat

El consultori del mes de febrer està tancat. Gràcies per la vostra participació!

Recordeu que també em podeu trobar a Facebook. Fins aviat!

22 comentaris a Consultori 11: febrer 2011

 • Raquel

  Hola Carlota!
  M’agradaria que em contestesis a un dubte que tinc desde fa molt de temps.
  Es possible quedar embarassada si tens la regla?
  Ho he mirat a internet, pero tots diuen una cosa diferent!
  Espero la teva resposta,
  Petons!!!

  PD: Si no et fa res podries explicarme com es pren la pindola anticonceptiva?

  • Carlota

   HOla Raquel! Aquest tema el vaig tractar en una entrada que pots llegir:http://www.donesenxarxa.cat/lacarlotaparladesexe/?p=416 I la resposta és que sí que hi ha possibilitats d’embaràs.

   REspecte a la resposta de les pínfoles anticonceptives: n’hi ha diferents marques tot i que generalment es pren un diària i cal no descuidar-se’n cap. És molt important prendre-les sota control mèdic, receptades per un o una professional mèdic.

   Un petó,

   Carlota

 • Isabel

  Hola Carlota,
  tinc un gran dupte, tinc un novio i encara no hem arribat al llit, bueno, hem arribat al llit però cuan hem decidit comenzar a fer sexe ens hem atascat i hem acabat sense fer-ho, que podem prendre o que podem fer per no atascar-nos i tenir sexe tranquil?
  Gracies.:)

  • Carlota

   Isabel,

   quan diu que us heu “atascat” què vols dir? Que ell no ha pogut penetrar-te, que s’ha quedat sense erecció? Que us heu sentit malament, atabalats o avergonyits i heu parat? Si m’ho defineixes millor, et contesto també de manera més eficaç.

   Espero els teus aclariments, mentre rep una abraçada!

   Carlota

 • Carla

  Hola Carlota. Fa dies que et vull fer una pregunta. És possible que el meu noi tingui algun problema, si cada cop que fem l’acte sexual a mi em cou la vagina?. Ell diu que a ell no li passa rés, que dec ser jo qui té alguna baixada de defenses, per exemple.
  No ho acabo de veure clar. A la farmàcia em diuen que potser tinc fongs…
  Gràcies.

  • Carlota

   Carla,

   per descartar qualsevol infecció caldria que anessis al metge o metgessa i explicar-li els teus símptomes. A més, si finalment el diagnòtic és, com t’han comentat a la farmàcia,”que tens fongs”, tots dos haureu de fer el tractament, perquè malgrat tu tinguis el símptomes, tots dos teniu la infecció. Si només et tractes tu i ell no, en la propera relació que torneu a tenir, ell te’ls tornarà a encomanar…

   Una abraçada!

   Carlota

 • Sorla

  Hola, Carlota, volia comentar-te una cosa. Soc una noia homosexual i tinc novia, cada cop que fem l’amor, em costa molt fer-la arribar a l’orgasm perquè té un clítoris una mica extrany. Em pots ajudar?
  Gràcies.

  • Carlota

   Hola Sorla,

   quan escrius que té un clítoris una mica estrany a què et refereixes? Els clítoris com els nossos i les orelles són diferents en totes les persones… fins i tot et diria que encara que sigui molt diferent al teu, això no crec que afecti la seva funcionalitat, és dir, amb el fet que arribi abans o després a l’orgasme…
   El fet de trigar més o menys temps en arribar a l’orgasme, excepte que hi hagi un probelma físic greu, té més a veure amb el control que pugui exercir la persona sobre les seves sensacions i la seva capacitat de deixar-se anar… Potser se sent ansiosa per arribar-hi i això li dificulta justament gaudir de les sesancions orgàmiques…

   Seria interessant que ho parleu amb tranquil·litat i que us expliqueu ai hi ha res que us angoixa, sobre tot a ella, quan teniu relacions sexuals.

   Un petó,

   Carlota

 • Eva

  Bona tarda Carlota, tinc relacions sexuals bastant sovint amb el meu noi, utilitzem precaució sempre però a vegades em penetra sense, dos o tres cops i desprès la treu i es posa el preservatiu. Altres cops després d’acabar, es neteja amb paper higiènic i tornem a fer-ho, el meu dubte es… i si no s’ha netejat lo suficient? poden quedar esmpermatozoides que arribin a l’òvul? o en el primer cas, tot i que hagin minimes penetracions, em puc quedar embarassada? He llegit pero algun lloc que es molt improbable que pasi però a mi em dona molta por que jo sigui del poc per cent que li succeixi. Ell em diu que confii, però no serà ell que cargui amb una criatura.
  Un peto gegant i gràcies !

  • Carlota

   Eva,

   no sé on has llegit que es poc improbable que et puguis quedar embarassada, perquè és ben bé al contrari. No utilitzar el preservatiu des del primer moment de la penetració i fer la “marxa enrere” són les causes de la majoria del embarassos en noies adolescents.
   Llegeix aquest post que fa poc vaig escriure i entendràs el perquè: http://www.donesenxarxa.cat/lacarlotaparladesexe/?p=353
   Per tant, cal utilitzar el preservatiu sempre i des del primer moment de la penetració.
   Una abraçada,

   Carlota

 • Paola

  Hola Carlota,
  tinc un dubte, tinc un novio que encara no ha mantingut relacions sexuals i en canvi jo si i el que ens passa es que mentre esten jugant abans de mantenir relacions sexuals tot va bé pero en el moment de fer la penetració nose que li passa pero no te erecció i jo penso que es culpa meva, em podrias dir que puc fer, perque li pasa això?

  Gràcies.

  • Carlota

   Paola,

   el nerviosisme pot estar-li jugant una mala passada… però no és culpa teva… potser li manca una mica de confiança en si mateix… Quan passi continueu jugant i excitant-vos i aviat recuperarà de nou l’erecció. És important, també que ho comenteu en un moment tranquil en el què no estigueu tenint les relaicons sexuals, perquè t’expliqui si té algunaangoixa… Hi ha nois que s’angoixen per la possibilitat de deixar embarassada a la parella i tenen problemes d’erecció, peró suposo que vosaltres utilitzeu condó des de primer moment i això no déu ser el problema, oi? ;-)

   Una abraçada!

   Carlota

 • Carlota

  Eva,

  no sé on has llegit que es poc improbable que et puguis quedar embarassada, perquè és ben bé al contrari. No utilitzar el preservatiu des del primer moment de la penetració i fer la “marxa enrere” són les causes de la majoria del embarassos en noies adolescents.
  Llegeix aquest post que fa poc vaig escriure i entendràs el perquè: http://www.donesenxarxa.cat/lacarlotaparladesexe/?p=353
  Per tant, cal utilitzar el preservatiu sempre i des del primer moment de la penetració.
  Una abraçada,

  Carlota

 • judit
  (de barcelona)

  Carlota, el llavis de la meva (interiors) son mes foscos del normal, nose porque es això.. Gracies una abrazada

  • Carlota

   Els òrgans genitals són diferents en cada dona, com els nassos i les orelles també són diferents. Hi ha dones que tenen els òrgans més interns una mics més foscos, però això no suposa cap problema, així que tranquil·la:::

   Un petó,

   Carlota

 • Blanca

  Carlota, ¿creus que si no m’ha regalat res pel dia dels enamorats no m’estima?

  • Carlota

   Blanca,

   l’estimació no s’ha de mesurar pels regals materials, però si per tu era important que la persona amb la qual tens una relació tingués un detall amb tu aquest dia, caldria que li fessis saber.
   Potser ell pensa que això dels regals no té cap importància, però ha de saber que per tu sí. Si ha ha diferències de criteri, sempre podeu arribar a un acord.

   Una abraçada!

   Carlota

 • tatiana
  (de madrid)

  hola carlota soc tatiana vui saber si he perdut la meva virginitat o no.. esque yo practike el coito y el pene del noi era molt petit i no em ba fe mal .. aun soc virgen?

  • Carlota

   Tatiana,

   doncs segon la definició ja no ho series, perquè una persona verge és aquella que no ha tingut relacions sexuals i tu ja les has tingut. El fet que l’himen estigui trencat o no t’hagués fet mal durant la penetració no té perquè ser una demostració.

   Et recomano la lecura de la entrada que fa uns mesos vaig escriure perquè et quedi encara més clar tot plegat: http://www.donesenxarxa.cat/lacarlotaparladesexe/?p=437

   Petons!

   Carlota

 • Diana

  Carlota, m’agradaria saber si tots els preservatius son igual de bons, es a dir, si es igual que siguin mes sensitius, de sabors, amb lubricant… perque mai se quins he de comprar!!!

  • Carlota

   Diana,

   tots els preservatius que passen els controls, són igual de bons, encara que tinguin olors, sabors o portin un determinat lubricant o també us espermicida concret. Allò important és provar-ne uns quants perquè tant tu com la teva parella us sentiu còmodes amb la seva utilització.

   I recorda, s’ha d’utilitzar sempre des del primer moment de la penetració.

   Un petó,

   Carlota

 • Mar

  es dolent masturbar-se molt?¿