Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Mataró [+]

Avui és: 20-06-2018
>
<
Juny'18
llmamejovessum
28293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1

Convocatoria destacada

Carme Freixa, nova presidenta de l’ADPC

dilluns 21 de juny de 2010

S’ha celebrat l’Assemblea Ordinària de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya ( ADPC ) on la presidenta,Montserrat Puig, ha presentat la seva dimissió per raons personals, però, amb la voluntat de continuar treballant a l’associació com a vocal de la junta i responsable del futur Consell Assessor.

La Junta Directiva proposà per substituir-la la periodista Carme Freixa que va ser acceptada per una amplia majoria, amb un vot en contra i dues abstencions. Un resultat no exempt de crítiques a la Junta Directiva per haver deixat perdre una oportunitat per obrir un procés participatiu per a la tria de la nova representant de l’entitat.

La Junta argumentà la dificultat dels moments actuals per obrir períodes consultius, dispersar esforços –donat que és poca la gent que participa en el dia a dia de l’associació- i dedicar menys temps als tres projectes iniciats i que encara no estan consolidats: la revista electrònica donesdigital.cat, la revista monogràfica DONES en format paper, i el butlletí electrònic o newsletter, de periodicitat quinzenal. Per altra banda la Junta va fer consultes prèvies sense que detectés interès per part de les sòcies d’assumir responsabilitats.

La Junta també incorpora la periodista Mari Carmen Juan.

En aquest sentit Carme Freixa es va comprometre a treballar durant un any i presentar en la propera assemblea un programa d’objectius i accions que potenciï la participació de les sòcies i visibilitzi les dones fent servir les xarxes socials i els mitjans electrònics.

L’assemblea també va aprovar els resultats de comptes i la memòria del treball realitzat durant els darrers dos anys. Moment que va aprofitar l’encara presidenta, Montserrat Puig, per ressaltar que feia set anys s’havia fet càrrec d’una entitat endeutada i deixa la presidència no tan sols havent pagat el deute sinó amb un petit superàvit i un consell de redacció de periodistes, tant en la revista Dones com en donesdigital.cat, molt més joves que la mitjana d’edat de les associades.

La participació i col·laboració amb altres entitats de dones és un dels objectius manifestats per la nova presidenta, Carme Freixa, que reiterà la seva voluntat que cap dona quedi fora del projecte i explicità la intencionalitat de continuar donant suport a les iniciatives de dones periodistes i també de les comunicadores que saben fer ofici.

L’assemblea ordinària finalitzà amb un brindis de benvinguda i un fins després de continuïtat amb una participació representativa i exponencial del teixit associatiu del nostre país.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: