Webs Locals

Agenda de Granollers [+]

Avui és: 20-05-2018
llmamejovessum
28293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Web local Granollers

Carme Garrido: "La xarxa ha de ser el nostre espai de trobada, de reflexió i l’altaveu de la iniciativa de les dones"

dilluns 19 de març de 2012

Carme Garrido: "La xarxa ha de ser el nostre espai de trobada, de reflexió i l'altaveu de la iniciativa de les dones"

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i la regidora de Societat del Coneixement de la ciutat, Carme Garrido, van acompanyar la nostra gerent, Verònica Martínez, en un acte institucional que l’Ajuntament va organitzar al Centre Tecnològic Universitari de Granollers (CETUG) per fer l’entrega dels diplomes acreditatius que corroboren l’aprenentatge de les eines TIC per part d’una vintena de dones de la capital del Vallès Oriental.

Garrido va obrir l’acte encoratjant les protagonistes a continuar en aquesta empresa que “avui dia obre horitzons i possibilita la visibilitat de les dones”, referint-se a la necessitat de conèixer aquestes eines, i va intercedir en les dificultats en les quals es troba la dona, ja sigui per manca de temps o per altres impediments amb els quals topa el sexe femení a diferència dels homes. “Aquest ha de ser el nostre espai de trobada, de reflexió i l’altaveu de la iniciativa de les dones de Granollers”, va afirmar, per acabar refermant que “la comunicació, la relació i la participació són els tres motors que des de la xarxa han de millorar la canalització de la dona i la seva representació com a ciutadana”.

Verònica Martínez va agrair al consistori la implicació directa d’aquest amb la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, i en especial en fer possible que aquests primers grups de dones hagin pogut iniciar-se en el món de les noves tecnologies. “Petites accions com aquestes poden tenir grans i favorables conseqüències”, va dir dirigint-se a totes les assistents per assentir en la implicació amb què han seguit els cursos ‘Dona Connecta’t’ i ‘Web 2.0’, “tal i com evidencia l’activitat en els perfils de totes i cadascuna de vosaltres”. La gerent de Dones en Xarxava informar que “en aquests moments les dones encara estem a nou punts per sota dels homes en l’utilització d’Internet, i sobretot pel que fa als usos més estratègics”, encoratjant a totes les assistents al mereixement d’aquests aprenentatges, i va voler acabar el seu parlament dedicant a la sala una frase de la reconeguda Amelia Valcárcel que diu: “En la geografia del mundo global, ninguna identidad puede quedarse parada, y las mujeres las recorren todas”.

Per la seva banda, l’alcalde Josep Mayoral ,en primer lloc es va dirigir a les membres de la Taula d’Igualtat de Granollers per felicitar-les per la tasca aconseguida arrel del seguit d’actes i d’activitats que aquestes van preparar en commemoració del Dia de les Dones, que va assegurar, “han estat totes un veritable èxit”. També va voler emfasitzar en una de les paraules que més van pronunciar-se durant l’acte, “em refereixo a l’oportunitat, a la tasca que toca fer a l’administració per generar-les, i això vol dir apostar per la formació, per l’educació i la capacitat d’adquirir nous coneixements i noves habilitats”, tenint en compte la necessitat d’apostar per crear espais interessants per a la població. Una altra felicitació va anar dirigida a totes les assistents “perquè el mèrit és vostre, heu estat vosaltres qui heu volgut avançar. Nosaltres només us hi hem posat els mitjans”. Per acabar, va corroborar la certesa que la població femenina "sap vèncer la por per ser cada cop més participativa", remarcant que aquesta qualitat s’emmarca en dones de totes les edats.

Seguidament Xènia Marín, agent d’Igualtat i Dones de l’Ajuntament, va ser la responsable de nombrar a les alumnes, que van rebre de mans de l’alcalde els certificats acreditatius.

Notícia a Info Valles TV:

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: