Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 23-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Castelldefels acull la IV Jornada comarcal de Joventut del Baix Llobregat

divendres 12 de febrer de 2010

Castelldefels acull la IV Jornada comarcal de Joventut del Baix Llobregat

El dijous 11 de febrer es va celebrar a l’Escola Politècnica Superior de la UPC de Castelldefels, la IV Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat.

L’acte es va iniciar amb la presentació del alcalde de Castelldefels, Joan Sau, que es va mostrar agraït per la tria de Castelldefels com a seu de la Jornada. “L’agraïment és doble perquè s’ha triat com a escenari la universitat i crec que és molt oportú associar la imatge de joventut a l’esforç de superació i a la il·lusió de futur”, va dir.

La jornada va estar adreçada a tots els agents de joventut de la comarca: regidors/res, tècnics/ques, informadors/es, dinamitzadors/es... i va esdevenir un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències en matèria de joventut al Baix Llobregat.

L’eix vertebrador de la jornada van ser els Projectes Low Cost, és a dir, projectes mancomunats amb diversos municipis, projectes transversals amb altres departaments o projectes relacionats amb el món web 2.0, per tal de reduir costos.

En aquesta edició, també van tenir cabuda altres temes d’interès per als agents de joventut, com són les estratègies de difusió de projectes adreçats a joves i la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil.

En un món saturat de missatges, la publicitat poc imaginativa i poc diferent, produeix indiferència. El “marketing de guerrilla” consisteix en produir un alt impacte amb un cost molt reduït, llançant missatges publicitaris en espais poc convencionals.

És per aquest motiu que la conferència inaugural de la jornada va anar a càrrec de Joan Alvares i Carlos Díaz, socis de l’empresa de marketing PoKo Frecuente, per tal d’explicar estratègies per arribar de manera més eficaç als joves.

Per últim i per la seva importància, es va dedicar un espai a debatre sobre la nova Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil, projecte que sorgeix de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya, amb la intenció d’interralacionar una xarxa d’oficines d’emancipació juvenil en tot el territori català. La ponència va anar a càrrec de David Ricart i Xavier Rossell.

L’acte va finalitzar cap a les 13 hores amb el tancament a càrrec de la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Castelldefels, Candela López. “Crec que podem estar orgullosos de comptar amb una comarca amb unes regidories de Joventut amb un mateix objectiu, buscar el benestar dels i les nostres joves. A Castelldefels, com a la resta de poblacions del Baix Llobregat, treballem per aconseguir que aquests desenvolupin el seu projecte de vida autònom, que comptin amb les eines necessàries per poder emancipar-se, que tinguin tota la informació al seu abast, i com no podria ser d’altre manera, utilitzant com a eix vertebrador la seva participació i implicació a la vida dels nostres municipis”, va exposar López.

Veure en línia : EL CASTELL

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: