Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 19-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Castelldefels

Castelldefels, amb el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama

dijous 13 d'octubre de 2011

Castelldefels, amb el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama

El dia 19 d’octubre és el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama. Els membres de la junta local de Castelldefels de la Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) entenen que “es tracta de una diada molt significativa i que no pot passar desapercebuda per a la nostra ciutat, ja que aquest és un tema prou important en relació a la salut”. Per aquest motiu, l’AECC convoca dues activitats a Castelldefels.

Segons dades difoses per aquesta entitat, el càncer de mama és el tipus de càncer més freqüent entre les dones: 1 de cada 10 dones en tindrà al llarg de la seva vida. Cal dir, però, que els homes també en poden tenir, encara que en una proporció molt inferior.

Actualment, segons l’AECC, “podem donar un missatge optimista, ja que gràcies als avenços terapèutics i, sobre tot, gràcies al diagnòstic precoç, el pronòstic del càncer de mama és un dels millors de tots els tipus de càncer”.

Les dades indiquen que, en general, el 80% de les dones que pateixen càncer de mama continuen amb vida 5 anys després del diagnòstic. “El percentatge de supervivència arriba al 90-95% si es detecta en les etapes inicials. Per això és molt important que les dones participin en els programes de cribratge poblacional”.

L’AECC entén que “la lluita contra el càncer ens afecta a tots i a totes; ningú hauria de quedar-ne al marge”. Per aquest motiu, amb l’objectiu de donar a conèixer de ben a prop totes aquestes qüestions, la junta local de Castelldefels ha preparat les activitats següents, obertes a tothom:
Diumenge 16 d’octubre:

Tallers informatius: a les 18 h

Concert de La Sedeta Gospel Singers: a les 19 h

— a la plaça de l’Església
Dijous 20 d’octubre:

Taula rodona: “Conèixer el càncer de mama”: a les 19 h, amb els millors metges especialistes de Catalunya

— al Centre municipal Frederic Mompou

Per més informació, podeu dirigir-vos a castelldefels@aecc.es

Veure en línia : http://www.elcastell.org

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: