Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Castelldefels aposta per la coeducació en les Jornades de les Dones

dilluns 14 de març de 2011

Castelldefels aposta per la coeducació en les Jornades de les Dones

Les jornades se celebren any rere any a Castelldefels al voltant de la data del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Enguany arriben a la vint-i-setena edició Sota el lema “Coeducació: la clau de la igualtat i la resposta al fracàs escolar”, des del 8 i fins el 28 de març se celebren a Castelldefels les vint-i-setenes Jornades de les Dones. Les Jornades van començar el 8 de març amb una concentració a la porta de l’ajuntament per commemorar el Dia Internacional de la Dona. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de Castelldefels, Joan Sau, que va procedir a lectura del manifest, de diversos regidors i regidores del consistori així com de treballadors i treballadores municipals. "Històricament, la tasca municipal ha estat durant molts anys la sustentadora de les millores en la condició de vida de les dones amb els Serveis d’Informació i Atenció a les Dones. S’ha assolit el reconeixement ’formal’ de la participació de les dones en igualtat i en tots els àmbits, però la realitat segueix arrossegant un gran desequilibri en la participació i en la presa de decisions. La responsabilitat en l’àmbit privat segueix sent de les dones. Només amb una veritable corresponsabilitat entre homes i dones s’equilibraran realment les oportunitats per a aquestes", va afirmar l’alcalde Sau en un fragment de la lectura del manifest.

El programa, divers i variat, presenta a tothom l’oportunitat de participar en conferències, tallers, activitats lúdiques, esportives i culturals, com la projecció de pel·lícules premiades com ara “Pa negre” i “Revolutionary Road”, visita a exposicions...

Enguany les jornades proposen reflexionar sobre una nova forma d’enfocar l’educació de la infància i la joventut, fomentant valors d’igualtat, valors que són, a més, una bona resposta per evitar el fracàs escolar.

El programa de les jornades 2011 es pot consultar al web municipal:

www.castelldefels.org/igualtat

Veure en línia : elcastell.org

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: