Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Castelldefels

Castelldefels refusa la violència masclista en unes noves Jornades contra la Violència de Gènere

divendres 29 de novembre de 2013

Castelldefels refusa la violència masclista en unes noves Jornades contra la Violència de Gènere

El 26 de novembre , en el marc de l’acte central , es van lliurar els premis a les guanyadores del concurs de presentacions per a joves " Digue -hi la teva i transforma" • El municipi celebra fins el 2 de desembre aquestes jornades amb un conjunt d’activitats programades per informar, conscienciar i sensibilitzar sobre aquest drama social

L’Assemblea General de les Nacions Unides designa el 25 de novembre Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones . Per aquest motiu, l’Ajuntament de Castelldefels mitjançant la regidoria d’Igualtat i el Consell Municipal de les Dones organitzen anualment les Jornades contra la Violència de Gènere .

Aquest any , sota el lema "Els reptes de l’Administració i la ciutadania davant la violència de gènere" , el municipi celebra aquestes jornades del 23 de novembre al 2 de desembre amb un conjunt d’activitats programades per informar, conscienciar i sensibilitzar sobre aquest drama social .

El passat 23 de novembre , les jornades van començar una Fira Artesanal de suport a la lluita contra els maltractaments i la tradicional marxa- concentració contra la Violència de Gènere . La lectura del manifest aquest any va anar a càrrec de l’actor de Castelldefels Miquel Àngel Ripeu i la responsable dels tallers de costura de l’AVV de Vista Alegre i Canyars , Antonia García . Finalment , i hi va haver teatre de sensibilització a càrrec de Paranoia Teatre .

Diumenge 24 es van produir diverses manifestacions de solidaritat i lectures del manifest en les diferents activitats esportives de la ciutat .
L’acte central va tenir lloc el 26 de novembre a l’Espai Ramon Fernàndez Jurado de la Biblioteca Central . La tarda va integrar una presentació per part del regidor d’Igualtat , Santiago Barona (CiU ) i la conferència "Els reptes de l’Administració i la ciutadania davant la violència de gènere" , a càrrec de Maria Barcons , investigadora del grup Antígona , el lliurament de premis i projecció de les presentacions guanyadores del VI concurs de power point contra la violència de gènere : " Digues la teva i transforma ! " , i un esquetx teatral a càrrec del grup de Castelldefels Paranoia Teatre .
El primer premi del concurs va ser per a Paula Díaz Carreras , el segon , per Natalia Pérez González i Alicia Vinader Sánchez , i el tercer , per a Anna Maestre Pizarro i Paula Maestre Pizarro .
El programa es completa amb diferents activitats com teatre , cinema , tallers que es poden consultar al link inferior .
La violència i els maltractaments que pateixen les dones en l’àmbit familiar , laboral i social són per la seva dimensió com per les seves conseqüències , un dels problemes més greus que té aquesta societat . Segons un informe del Consell d’Europa, la violència del marit , company o pare és la primera causa al món de mort i invalidesa permanent entre les dones de 16 a 44 anys , per sobre del càncer , els accidents de trànsit o la guerra .

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: