Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Emprenedores : Breus

Cent empresàries exigeixen el compliment de "les quotes".

dilluns 13 de febrer de 2012

Cent empresàries exigeixen el compliment de "les quotes".

Un centenar de dones empresàries i directives es van reunir divendres passat a la Borsa de Barcelona per reclamar el compliment de la llei de quotes de representació femenina en els consells d’administració de les empreses.

En un acte festiu reivindicatiu, la presidenta de Corporate Women Directors International (CWDI), Irene Natividad, i la presidenta de European Women Management Development (EWMD), Isabel Trallero, van explicar que des de l’aprovació de les quotes, la representació de les dones en els consells de les companyies espanyoles han passat d’un 1,9 a un 9,2 per cent, xifra que encara està molt allunyada del 40 per cent que fixa la norma. "Nosaltres no som on volem estar, però ja no estarem mai on érem", va assenyalar en el seu discurs Irene Natividad, en un intent de destacar que els avenços són insuficients, però perdurables en el temps.

A Espanya, un nivell molt baix

Segons les dades exposades per la presidenta de CWDI, l’evolució de la representació femenina en els consells d’administració de les empreses varia molt segons el país. Des del 40 per cent de Noruega, passant pel 20 per cent de França o "el 12,2 per cent que registren les grans empreses multinacionals", ha assenyalat. En el cas espanyol, la representació femenina va ser qualificada per Nativitat de "molt baixa".

També va assenyalar que per a "sortir d’aquesta crisi financera que vivim, serà essencial el paper de la dona" i va defensar la presència del gènere femení en els mercats financers. "La recuperació passa per estabilitzar els mercats i aquest paper el realitzen millor les dones que asumenmenos riscos que els homes", va afirmar.

L’acte de toc de campana a la Borsa de Barcelona va tenir com a amfitrió el seu president, Joan Hortalà, que en els seus intervenció va destacar que "la primera dona que va ser agent de canvi i borsa a Espanya, ho va ser en la Borsa de Barcelona". Aquest acte simbòlic per recordar el compromís sobre la igualtat de la dona en l’empresa s’ha celebrat anteriorment a les borses de Nova York, Canadà, Sud-àfrica, Madrid i Istanbul.

Veure en línia : El Economista

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: