Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Societat : Breus

Clece col·labora amb Sanitat per la inserció laboral de dones víctimes de violència

dijous 25 de juliol de 2013

Clece col·labora amb Sanitat per la inserció laboral de dones víctimes de violència

El Grup Clece acaba de signar el conveni pel qual el qual s’afegeix al programa d’inserció de la Xarxa d’Empreses per una Societat Lliure de Violència de Gènere, promogut pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Aquesta incorporació ve a garantir el compromís de Clece per sensibilitzar la societat i promoure la inserció laboral de dones víctimes de maltractament.

La signatura ha tingut lloc en un acte presidit per la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, que va agrair la participació de les empreses perquè "demostren el compromís, aliè a ideologies, i la unitat de tots els agents implicats, tant del sector públic com el privat, per eradicar la violència de gènere ".

Grup Clece passa a formar part d’aquesta Xarxa d’Empreses, compartint els objectius de sensibilitzar la societat sobre la igualtat i el respecte als drets fonamentals, avançar en la construcció d’una societat lliure de violència de gènere i promoure la inserció de dones víctimes de violència de gènere. Així mateix, la companyia es compromet a estendre i comunicar el compromís cap als seus empleats, cap a les empreses proveïdores, cap als seus clients i cap a altres organitzacions, sindicats i agents socials. També, entre els objectius, està reflectir les activitats realitzades per aquesta causa, dins del projecte empresarial.

La iniciativa, promoguda pel Ministeri, a la qual Clece acaba d’unir-se, ha aconseguit ja que un total de 463 dones víctimes de violència de gènere hagin aconseguit una feina, a través dels programes d’inserció laboral.

Segons ha expressat la directora de Recursos Humans, Purificació González: "Clece està plenament compromesa amb la creació d’oportunitats laborals per als col · lectius més desfavorits. No en va, la companyia emprava a finals de 2012 prop de 3.000 treballadors procedents d’aquests col · lectius. La nostra incorporació a aquesta Xarxa d’Empreses és un pas més en l’aposta de Clece per la integració laboral. Bolcarem els nostres esforços en alinear els perfils personals i professionals de dones víctimes de violència de gènere amb la nostra oferta laboral, oferint formació inicial i continuada, quan sigui necessari per assegurar la perfecta adaptació al lloc així com la seva integració en la nostra companyia, on sempre seran ben rebudes ".

Font: RSE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: