Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
#womanlidertic : Breus

Club del Talent ja té a les seves 15 dones #TIC

dimecres 14 de maig de 2014

Club del Talent ja té a les seves 15 dones #TIC

Club del Talent , iniciativa impulsada per fomentar l’ocupació femenina en el sector TIC , ha completat la primera fase del seu desenvolupament seleccionant a les 15 dones que participaran en aquesta edició .

El procés de selecció es va dur a terme entre els dies 22 i 30 d’abril a través dels portals d’ocupació Ticjob i Infojobs .

Entre les 15 dones seleccionades hi ha acabat titulades , professionals amb experiència prèvia en el sector de les noves tecnologies , professionals procedents d’altres sectors , aturades de llarga durada , dones joves i de mitjana edat , mares solteres, casades , dones solteres o divorciades . Però totes elles tenen en comú trobar-se actualment en situació d’atur , un nivell alt d’anglès i el seu interès per desenvolupar les seves habilitats professionals en el sector TIC .

En els vuit dies que ha durat el procés de selecció , Infojobs.net i Ticjob.es han rebut més de 1.200 sol · licituds de dones interessades en participar en aquesta iniciativa , la qual cosa demostra que , tot i la bretxa de gènere que existeix en el sector , les dones també estan interessades en desenvolupar una carrera professional en l’àmbit TIC . Cal recordar que a Europa només tres de cada deu treballadors d’aquest sector són dones , i que només el 19,2% dels professionals TIC tenen un cap dona , enfront del 45,2 per cent d’altres sectors , segons dades de la Comissió Europea . Maximilien de Coster , Managing Partner de Ticjob i un dels portaveus Club del Talent , ha recordat que " a Espanya hi ha només un 13 per cent de dones treballant en les TIC " , una dada que situa el nostre país "a la cua de Europa . Hem dedicat molta il · lusió i recursos a un projecte que esperem sigui la llavor de moltes iniciatives addicionals", ha assegurat .

Per la seva banda, Chiara Mainolfi , regió mànager de APMG International , s’ha mostrat " encantada de col · laborar amb aquesta iniciativa . Per a tot l’equip de APMG és un honor ser part de Club del Talent i poder donar l’oportunitat a aquestes 15 dones de fer-se un lloc en un sector amb tant de futur " .

A partir d’ara , les participants començaran un procés de formació que s’estendrà durant els pròxims dos mesos , a través del qual adquiriran els coneixements i habilitats necessàries per triomfar a nivell laboral en el competitiu món de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació , a més de rebre sessions d’entrenament empresarial i en ’ soft skills ’ ( o habilitats socials ) . El programa tindrà la seva part online , que anirà a càrrec de Thinking Heads Digital , i una altra part presencial a Madrid , en la qual col · laboraran : Tecnofor , Quint Wellington Redwood , Netmind , QRP International i la Universitat d’Alcalá . Un cop finalitzada la formació , les 15 dones certificaran els seus coneixements amb APMG Internacional , entitat especialitzada en certificacions TIC , el que acreditarà la seva ocupabilitat i facilitar la seva inserció en el mercat laboral .

(...)

Per la seva banda, la pàgina web de Club del Talent , allotjada a la xarxa social de networking per a dones professionals Womenalia.com , ha rebut des del seu llançament el dia 22 d’abril gairebé 5.000 visites de dones interessades a participar com a candidates o d’experts en el sector TIC interessats en el projecte i en participar com a mentors , una mostra més de l’excel · lent acollida que ha rebut la iniciativa.

Font: Haycanal.com

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: