Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Cocemfe reivindica la igualtat de les dones amb discapacitat

dijous 22 de maig de 2014

Cocemfe reivindica la igualtat de les dones amb discapacitat

La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica ( Cocemfe ) va reivindicar aquest dijous "la importància que hauria de tenir el paper de la dona amb discapacitat dins de la diversitat d’una societat desenvolupada com pretén ser la nostra".

Segons el president de Cocemfe , Mario García , " estem en un moment social en què les dones estan exercint un paper cada vegada més rellevant en la societat , en el mercat de treball , accedeixen a més oportunitats d’ocupació , obtenen millors resultats educatius i són més emprenedores . I això també passa en el cas de les dones amb discapacitat , ja que són més actives , accedeixen més a l’ocupació i busquen noves oportunitats per al desenvolupament de les seves vides en igualtat de condicions " .

Però afegeix que encara queden moltes barreres per superar i per a això, l’entitat ha incorporat la perspectiva de gènere de forma transversal en tots els seus programes i accions amb la iniciativa ’ Telecentres per a la recerca d’oportunitats d’ocupació’.

L’objectiu és promoure una major i millor participació de les dones en el mercat laboral , facilitant la seva incorporació en les millors condicions i promovent el manteniment de l’ocupació, així com impulsant la seva formació i l’aprenentatge i increment l’ús de les tecnologies per millorar l’accés als serveis i recursos disponibles .

La confederació també aposta per la integració sociolaboral d’aquest col · lectiu en el medi rural , amb el projecte ’ Incorpora Inder ’ , ia través del ’Programa Suport psicosocial i de prevenció de la violència de gènere en dones amb discapacitat ’ va aconseguir detectar 150 casos de violència de gènere . Cocemfe exigeix ​​un canvi social que ajudi a lluitar contra la violència de gènere en les dones amb discapacitat .

Així mateix , Cocemfe celebrar el 2013 les XI Jornades Formatives de Dona i Discapacitat , en què es van extreure conclusions i es van concretar reptes pendents , com la necessitat de seguir promovent la creació d’associacions específiques de dones en els territoris on encara no existeixen, teixir xarxes entre totes elles per treballar conjuntament , compartir experiències transferibles a altres associacions i fomentar l’apoderament de les dones amb discapacitat .

Font: Diario XXI

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: