Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 23-04-2014
>
<
Abril'14
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Lliurament de Premis de la 5ª edició del concurs (RE)IMAGINA'T. Fem un spot no sexista!
Lliurament de Premis de la 5ª edició del concurs (RE)IMAGINA’T. Fem un spot no sexista!

Dimarts 29 d’abril 19h. Auditori Blanquerna (C/Valldonzella 12)
Web local Santa Coloma

Comencen els tallers "Dona Connecta’t" a Santa Coloma

dijous 20 de maig de 2010

Comencen els tallers "Dona Connecta't" a Santa Coloma

El passat 10 de maig es va donar el tret de sortida als tallers d’iniciació a internet per a santacolomenques des de l’entitat de Dones en Xarxa amb la col•laboració de l’Ajuntament i de la Regidoria de la Dona.

El Dona Connecta’t, adreçat a dones, té per objectiu fomentar Internet com eina de comunicació, de relació i de participació de les dones per superar l’exclusió digital de gènere. Aquest és un primer pas per poder després començar i aprofundir amb els tallers més especialitazats d’Activisme 2.0 en els que aprofitarem per anar més enllà i aprofundir en les eines que la web 2.0 ofereix per tal que elles mateixes siguin les creadores de continguts a la xarxa (twitter, facebook, flickr, youtube...).

Durant tres setmanes, la tallerista de Dones en Xarxa aproparà el món d’internet a les santacolomenques tot aprenent a navegar per la xarxa, a cercar informació, usar el correu electrònic, crear un bloc i, sobretot, ressaltar la importància que té augmentar la presència de la dona a la xarxa. El desenvolupament de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) és un aspecte clau per a la societat contemporània i les dones no volen restar al marge d’això mostrant fort interés en participar dins d’aquest ámbit social tant allunyat d’elles fins ara.

Molta motivació, diversió i ganes d’aprendre són alguns dels trets que ressalten dels diferents grups de dones que passen i passaran dilluns pel Centre Cívic Fondo fins al mes de juliol.

Si vols més informació, pots contactar amb el Centre d’Informació i Recursos per a Dones al telf: Tel. 93 466 14 11

Veure en línia : Marta Roda

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: