Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 20-05-2018
>
<
Maig'18
llmamejovessum
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Web local Santa Coloma

Comencen els tallers "Dona Connecta’t" a Santa Coloma

dijous 20 de maig de 2010

Comencen els tallers "Dona Connecta't" a Santa Coloma

El passat 10 de maig es va donar el tret de sortida als tallers d’iniciació a internet per a santacolomenques des de l’entitat de Dones en Xarxa amb la col•laboració de l’Ajuntament i de la Regidoria de la Dona.

El Dona Connecta’t, adreçat a dones, té per objectiu fomentar Internet com eina de comunicació, de relació i de participació de les dones per superar l’exclusió digital de gènere. Aquest és un primer pas per poder després començar i aprofundir amb els tallers més especialitazats d’Activisme 2.0 en els que aprofitarem per anar més enllà i aprofundir en les eines que la web 2.0 ofereix per tal que elles mateixes siguin les creadores de continguts a la xarxa (twitter, facebook, flickr, youtube...).

Durant tres setmanes, la tallerista de Dones en Xarxa aproparà el món d’internet a les santacolomenques tot aprenent a navegar per la xarxa, a cercar informació, usar el correu electrònic, crear un bloc i, sobretot, ressaltar la importància que té augmentar la presència de la dona a la xarxa. El desenvolupament de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) és un aspecte clau per a la societat contemporània i les dones no volen restar al marge d’això mostrant fort interés en participar dins d’aquest ámbit social tant allunyat d’elles fins ara.

Molta motivació, diversió i ganes d’aprendre són alguns dels trets que ressalten dels diferents grups de dones que passen i passaran dilluns pel Centre Cívic Fondo fins al mes de juliol.

Si vols més informació, pots contactar amb el Centre d’Informació i Recursos per a Dones al telf: Tel. 93 466 14 11

Veure en línia : Marta Roda

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: