Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Còmic: les dones acaben amb el regnat de les firmes masculines

dimarts 10 de juny de 2014

Còmic: les dones acaben amb el regnat de les firmes masculines

Hi ha vida, molta vida, després de Maitena. Tanta que el ’cognom’ habitual amb què es troben les dones vinyetistes que s’estan fent amb una bona part del mercat, i obrint, és Maitena.

A ella li devem molt, va ser la primera "diu Moderna de Poble (Raquel Córcoles, Reus, 1986) que acaba de publicar Cooltureta," i encara que avui es la critica de vegades perquè pot semblar masclista, en el seu moment va ser molt trencador i modern alliberar estereotips de mestressa de casa ". Fa Raquel lusió al seu nou treball, una amable paròdia del hipster:" És com si diuen que nosaltres estem criticant amb mala llet i no és així ". Parla en plural perquè la seva parella signatura també aquesta divertida visió dels culturetes o com ells han batejat: ’Coolturetas’. El subtítol ho deixa clar: La novel · la gràfica al costat d’un ratllat El còmic. "El cultureta és la classe de persona que prefereix dir novel · la gràfica en comptes de còmic" assenyala l’autora de Sóc de poble i Els capolls no regalen flors.

Fa Raquel lusió al seu nou treball, una amable paròdia del hipster: "És com si diuen que nosaltres estem criticant amb mala llet i no és així". Parla en plural perquè la seva parella firma també aquesta divertida visió dels culturetes o com ells han batejat: ’Coolturetas’. El subtítol ho deixa clar: La novel · la gràfica al costat d’un ratllat El còmic. "El cultureta és la classe de persona que prefereix dir novel · la gràfica en comptes de còmic" assenyala l’autora de Sóc de poble i Els capolls no regalen flors.

(...)

Veure en línia : 20 minutos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: