Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Societat : Breus

Còmic: les dones acaben amb el regnat de les firmes masculines

dimarts 10 de juny de 2014

Còmic: les dones acaben amb el regnat de les firmes masculines

Hi ha vida, molta vida, després de Maitena. Tanta que el ’cognom’ habitual amb què es troben les dones vinyetistes que s’estan fent amb una bona part del mercat, i obrint, és Maitena.

A ella li devem molt, va ser la primera "diu Moderna de Poble (Raquel Córcoles, Reus, 1986) que acaba de publicar Cooltureta," i encara que avui es la critica de vegades perquè pot semblar masclista, en el seu moment va ser molt trencador i modern alliberar estereotips de mestressa de casa ". Fa Raquel lusió al seu nou treball, una amable paròdia del hipster:" És com si diuen que nosaltres estem criticant amb mala llet i no és així ". Parla en plural perquè la seva parella signatura també aquesta divertida visió dels culturetes o com ells han batejat: ’Coolturetas’. El subtítol ho deixa clar: La novel · la gràfica al costat d’un ratllat El còmic. "El cultureta és la classe de persona que prefereix dir novel · la gràfica en comptes de còmic" assenyala l’autora de Sóc de poble i Els capolls no regalen flors.

Fa Raquel lusió al seu nou treball, una amable paròdia del hipster: "És com si diuen que nosaltres estem criticant amb mala llet i no és així". Parla en plural perquè la seva parella firma també aquesta divertida visió dels culturetes o com ells han batejat: ’Coolturetas’. El subtítol ho deixa clar: La novel · la gràfica al costat d’un ratllat El còmic. "El cultureta és la classe de persona que prefereix dir novel · la gràfica en comptes de còmic" assenyala l’autora de Sóc de poble i Els capolls no regalen flors.

(...)

Veure en línia : 20 minutos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: