Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 21-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Web local Santa Coloma

Comikoloma: els dibuixants de còmic de Santa Coloma mostren el seu art per la festa major

dimarts 28 d'agost de 2012

Comikoloma: els dibuixants de còmic de Santa Coloma mostren el seu art per la festa major

Cinc exposicions de diferents procedències i objectius donaran color aquest any a la festa major de Santa Coloma de Gramenet, que se celebra entre el 31 d’agost i el 3 de setembre.

Entre aquestes, hi destaca Comikoloma, una recopilació de la feina dels dibuixants més rellevants del còmic i l’humor gràfic colomenc que es podrà veure al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré. La mostra conté dibuixos d’èpoques diverses, publicats als mitjans de comunicació local o a la xarxa. Tots són autèntiques icones de la història colomenca o senzilles joies que guarden història, emocions i il·lusió.


Per la seva banda, a la mostra ’Criatures i altres éssers fantàstics’, de Rafael Arroyo, al Museu Torre Balldovina, hi trobarem insectes, personatges fantàstics i altres criatures, éssers plens de color i de vida que ens suggereixen un altre món diferent. Peces en esmalt a foc sobre metalls amb la factura excepcional del mestre artesà Rafael Arroyo.
Finalment, el grup d’art Els Coloristes ha preparat una exposició de pintura a la plaça de Joan Manent, la sala Riu del Centre Cívic del Riu obrirà una mostra fotogràfica i documental del voluntariat a Santa Coloma i el nou hotel Ibis de Santa Coloma acollirà una exposició de ceràmica i vidre del Taller de Recreo.

Font: El Periodico (J.S.)

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: