Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Castelldefels

Compromís institucional amb les Polítiques d’Igualtat

divendres 3 de març de 2017

Compromís institucional amb les Polítiques d'Igualtat

L’Espai Montserrat Roig, on s’ubica l’Àrea de Polítiques d’Igualtat i des d’on s’impulsen els projecets i programes per avançar en les polítiques d’igualtat de gènere i LGTBI des de l’Ajuntament de Castelldefels, ha rebut en els darrrers mesos diferents visites institucionals que tenen com a objectiu la complicitat i la col•laboració amb les entitats supramunicipals.

El passat 26 de setembre de 2016, amb l’Institut Català de les Dones es va realitzar una reunió tècnica amb l’equip de l’Àrea, la coordinadora territorial de Barcelona, Marta Jové Sentelles, i la tècnica referent de la demarcació de Barcelona, Rosario Moreno Orejuela.

El 21 de desembre del 2016, el Diputat Delegat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia i Acero, va visitar les noves instal•lacions i va recalcar la importància del treball conjunt de els diferents institucions en les polítiques publiques d’igualtat així com en el desplegament de la Llei contra la lgtbifòbia aprovada pel Parlament.

La Directora General d’Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata i Solsona, va conèixer l’Espai Montserrat Roig i l’equip de professionals que hi treballa, el passat 12 de gener, i es va poder compartir el compromís per continuar avançant en el Pla d’Igualtat Intern de l’Ajuntament així com la implementació de les polítiques LGTBI a la ciutat.

En el decurs de totes les trobades el regidor de Polítiques d’Igualtat, Àlex Company, ha aprofitat per ratificar el compromís ferm i decidit de l’equip de govern municipal en la consolidació dels serveis d’atenció a les dones i persones LGTBI, no tant sols amb la creació d’un nou centre, sino amb l’increment des de fa dos anys de recursos tècnics i econòmics que ho facin possible.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: