Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Reus [+]

Avui és: 23-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

PARAULES CLAU

Web local Reus

Concentració a Reus per commemorar el Dia Internacional per l’eradicació de la violència masclista

dilluns 28 de novembre de 2011

Concentració a Reus per commemorar el Dia Internacional per l'eradicació de la violència masclista

El passat divendres 25 de novembre, l’Ajuntament de Reus va voler commemorar les víctimes de la violència masclista en motiu del Dia Internacional contra la violència masclista. L’acte va tenir lloc al Casal de les Dones a les 18h.

En primer lloc, a la sala d’actes del Casal, va iniciar l’acte la regidora de Participació, Angela Tello. Tello va mostrar la seva convicció de què aquesta xacra social acabarà perquè la societat així ho demana. Va donar forces a totes aquelles dones que han patit i pateixen la violència de gènere i recorda que les institucions els hi donen el seu suport incondicional.

Seguidament, va prendre la paraula Mariona Quadrada, qui va donar veu al manifest en motiu del Dia Internacional contra la violència masclista.

Un cop acabada la lectura del manifest, la regidora de Benestar, Montserrat Vilella, va ser l’encarregada de concloure la darrera part de l’acte a la Sala d’actes del Casal de les Dones. Vilella va agraïr a les associacions reusenques la col·laboració amb el consistori per haver fet possible la realització de l’acte i reclamar que la veu del poble que demana que s’acabi la violència masclista arribi a tothom i que no hi hagi més víctimes a causa de la violència de gènere.

L’acte va concloure a la sala dels antics rentadors, on es va fer un minut de silenci recordant a les 54 víctimes mortals de la violència masclista d’aquest any 2011.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: