Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Agenda : Breus

CONCURS FOTOGRAFIC 2015 ."Dones mediterrànies que mouen muntanyes"

dilluns 1 de juny de 2015

CONCURS FOTOGRAFIC 2015 ."Dones mediterrànies que mouen muntanyes"

Fins al 15 de juny, us convidem a participar en el concurs fotogràfic ’Mujeres mediterráneas que mueven montañas’ que organitzen les companyes del Fons Mediterrània de Dones (Mediterranean Women ’s Fund - Fonds pour les Femmes en Méditerranée), al qual poden presentar fotògrafes i fotògrafs residents en un país mediterrani.

Aquest any, el certamen "posa el focus sobre les dones que aixequen onades i que lentament però de forma segura aconsegueixen canviar el món". Com ens expliquen les companyes del Fons, "feministes o no, amb vel o descobert, d’esquerres o de dretes, exercint una activitat professional o sent mestresses de casa, per tot arreu al voltant de la Mediterrània a les dones se’ls rebutgen els mateixos drets que a l’altra meitat dels humans del nostre planeta. Per la seva implicació en el moviment a favor de la igualtat entre les dones i els homes, per accions individuals aïllades o per simples comportaments en l’esfera privada o professional, cadascun dels seus actes , fins i tot els més anodins, poden esdevenir una transgressió. Les que dibuixen graffitis o creen blogs a Egipte, raperes a Bòsnia, indignades a l’Estat espanyol, cal·lígrafes en el seu propi cos a Síria, en campanyes a Facebook, futbolistes a França, joves , ancianes, famoses o anònimes .... Se les considera rebels, insubmises, lluitadores, revoltosas que rebutgen entrar a la norma ".

El tema està obert a la interpretació personal (retrats, fotos de grups, pancartes, dibuixos, caricatures, graffitis, obres d’art, manifestacions al carrer, etc ... aquests exemples no són exhaustius), en la mesura que la relació amb el tema del concurs queda clarament establerta des d’un punt de vista visual. Per a concórrer al certamen heu d’enviar tres fotos d’una resolució suficient (300 dpi) en format JPG al mail concoursphotoffmed2015@gmail.com, precisant el vostre nom; cognoms; el lloc on residiu; un número de telèfon; el títol de la foto i un comentari.

Les i els tres primers guanyadores o guanyadors rebran un premi, respectivament un xec de 400, 300 i 200 euros. En cas d’una possible exposició, les i els fotògrafs i les fotògrafes han de proporcionar els clixés amb una definició d’almenys 3Mo.

Per a més detalls, podeu llegir les bases del concurs i el seu el reglament en francès o en anglès.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: