Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
WomanLiderTic 2015

Crònica Conferencia Inaugural

#womanlidertic
divendres 27 de novembre de 2015

Crònica Conferencia Inaugural
Todo sobre #womanliderTIC

Mesa 1 Si jo puc, tu pots.
El talent femení ha d’estar a la revolució de les xarxes, va ser el lema de la primera de les taules de les Jornades Woman Lider TIC.

Hila Oren, que és fundadora i CEO de Tel Aviv Global i una enamorada d’aquesta gran ciutat, va ser la primera convidada a parlar a les jornades. Va emmarcar la seva aportació a Tel Aviv, ciutat que vol potenciar de manera que es situï al centre del món. Es tracta d’una urbe que compta amb més 1200 startups, que és patrimoni de la Humanitat i on més d’un terç dels residents tenen entre 18 i 35 anys. És una ciutat jove, i segura, d’acord amb Hila: “és la capital del mediterrani de la cultura “cool”, amb una gran comunitat diversa, que inclou una àmplia representació de persones gais i lesbianes, i amb un gran potencial cultural, econòmic i empresarial”. La ciutat ofereix wifi oberta als seus ciutadans i visitants, sense cap mena de discriminació: totes les persones, incloses les minories amb dificultats econòmiques o legals, poden connectar-se al món des de Tel Aviv.

Hila Oren sustenta la tesi de que avui és la ciutadania la que “fa” les ciutats (és a dir, les construeix, les omple de vida i sentit) i no al inrevés. Ho fa de forma intel•ligent i adaptada a les seves capacitats i necessitats i és en aquest paper “constructor” que les dones tenim molt a dir, a pesar de les dificultats que poguem trobar.

La fundadora de Tel Aviv Global afirma que tot i que avui en dia les dones troben les mateixes barreres que abans, no hauriem de parlar d’elles (de nosaltres) com a col•lectiu amb desavantatges: “ Hem d’estar orgulloses de ser dones i de poder continuar pujant els esgraons que calgui, per tal d’aconseguir una fita important: estar assegudes a les taules on es prenen les decisions més importants”.

I el canvi s’ha de fer pas a pas. A Tel Aviv hi ha un coworking space que està liderat per dones emprenedores. Un lloc únic, amb molts elements i recursos, que permet i afavoreix les carreres professionals i emprenedores de les dones. Hila Oren lamenta que als “escenaris” de la política i l’economia els referents a seguir siguin masculins i afirma, amb rotunditat, que hem de treballar per a canviar-lo: “cal incorporar els models femenis i fomentar la capacitació de les dones, apoderar-les, treballar amb elles per tal d’afavorir el seu èxit, i sempre és bo començar pel cercle més proper”

**********************************************************

Mesa 1 Si yo puedo, tú puedes.
El talento femenino debe estar a la revolución de las redes, fue el lema de la primera de las mesas de las Jornadas Woman Lider TIC.

Hila Oren, que es fundadora y CEO de Tel Aviv Global y una enamorada de esta gran ciudad, fue la primera invitada a hablar a las jornadas. Enmarcó su aportación en Tel Aviv, ciudad que quiere potenciar de manera que se sitúe en el centro del mundo. Se trata de una urbe que cuenta con más 1.200 startups, que es patrimonio de la Humanidad y donde más de un tercio de los residentes tienen entre 18 y 35 años. Es una ciudad joven, y segura, de acuerdo con Hila: "es la capital del mediterráneo de la cultura" cool ", con una gran comunidad diversa, que incluye una amplia representación de personas gais y lesbianas, y con un gran potencial cultural , económico y empresarial ". La ciudad ofrece wifi abierta a sus ciudadanos y visitantes, sin ningún tipo de discriminación: todas las personas, incluidas las minorías con dificultades económicas o legales, pueden conectarse al mundo desde Tel Aviv.

Hila Oren sustenta la tesis de que hoy es la ciudadanía la que "hace" las ciudades (es decir, las construye, las llena de vida y sentido) y no al revés. Lo hace de forma inteligente y adaptada a sus capacidades y necesidades y es en este papel "constructor" que las mujeres tenemos mucho que decir, a pesar de las dificultades que podamos encontrar.

La fundadora de Tel Aviv Global afirma que aunque hoy en día las mujeres encuentran las mismas barreras que antes, no deberíamos hablar de ellas (de nosotros) como col ectivo con desventajas: "Tenemos que estar orgullosas de ser mujeres y de poder seguir subiendo los escalones que sea necesario, para conseguir un hito importante: estar sentadas en las mesas donde se toman las decisiones más importantes ".

Y el cambio debe hacerse paso a paso. En Tel Aviv hay un coworking space que está liderado por mujeres emprendedoras. Un lugar único, con muchos elementos y recursos, que permite y favorece las carreras profesionales y emprendedoras de las mujeres. Hila Oren lamenta que los "escenarios" de la política y la economía los referentes a seguir sean masculinos y afirma, con rotundidad, que tenemos que trabajar para cambiarlo: "hay que incorporar los modelos femenino y fomentar la capacitación de las mujeres , apoderarse las, trabajar con ellas para favorecer su éxito, y siempre es bueno empezar por el círculo más cercano "

Conferencia Inaugural #womanliderTIC

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: