Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Salut : Breus

Confirmats 12 anys de presó per a un matrimoni per l’ablació de les seves filles

dimecres 28 de maig de 2014

Confirmats 12 anys de presó per a un matrimoni per l'ablació de les seves filles

El Tribunal Suprem ha confirmat les condemnes de 12 anys de presó que l’Audiència Provincial de Barcelona va imposar als dos membres d’un matrimoni d’origen gambià per l’ablació practicada a les seves dues filles menors d’edat . Els magistrats reconeixen que la justícia no ha estat capaç de determinar qui va practicar l’ablació a les nenes , però sí que considera provat que els pares " van contribuir eficaçment " al seu consumació .

El Tribunal Suprem ha confirmat una condemna de 12 anys de presó per als dos membres d’un matrimoni per l’ablació que van patir les seves dues filles menors d’edat . Se’ls atribueix un delicte de mutilació genital per cada nena , en una sentència que reconeix que encara que no se sap amb certesa qui va practicar les ablacions , sí declara provat que els pares " van contribuir eficaçment " a la seva realització .

L’Audiència Provincial de Barcelona va condemnar aquest matrimoni , de dos ciutadans nascuts a Gàmbia , on l’ablació és " ancestralment habitual" , per aquests fets ocorreguts entre juliol de 2010 i gener de 2011 . Un reconeixement mèdic va revelar que les nenes havien estat mutilades , i encara que la justícia no ha estat capaç de determinar qui va practicar l’ablació , considera provat que els pares van ser els que van portar a les menors a aquesta situació .

Els jutges assenyalen que " l’ablació passar, si no per acció directa dels pares , almenys amb el seu ple coneixement i autorització, si no a resultes de la petició. Ni les menors tenien discerniment , ni s’entén que altres persones poguessin ficar en aquesta gestió al marge dels pares " .

Entre les proves que manegen els magistrats per sostenir aquest extrem , a més dels informes mèdics , hi ha el fet demostrat que tant els pares com les nenes estaven a Espanya en l’interval de temps en què s’estima que va ocórrer la mutilació .

Font: CadenaSER

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: