Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Reus [+]

Avui és: 17-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

PARAULES CLAU

Web local Reus

Contes x la igualtat

divendres 20 de maig de 2011

Contes x la igualtat

Des de temps ancestrals, el conte ha estat un instrument importantíssim per a la transmissió dels valors culturals. És tan potent la força de la paraula ben dita, tan forta la màgia del moment de narrar i escoltar que cap dels instruments moderns de transmissió de missatges han aconseguit superar-la, i és per això que es continuen explicant contes a les biblioteques, a les aules, a les cases,…

"Contes x la igualtat" és un recull de contes per ser explicats a les criatures amb una intenció determinada: tothom és igual, el gènere no ens condiciona ni les actituds, ni els interessos, ni les possibilitats i menys encara els deures i les obligacions. Això és el que hem de transmetre a les noves generacions si volem fer un pas endavant com a societat.

La bibliografia de Contes x la igualtat és una selecció de contes existents al fons de la Sala Infantil de la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus. S’han buscat que fossin llibres on els seus protagonistes actuïn sense estar condicionats pel seu gènere, fent èmfasi especialment a les protagonistes amb actituds crítiques, decidides i que aporten solucions positives. S’ha mirat també que fossin fàcilment explicables a un grup d’infants.

Les ressenyes inclouen el topogràfic de la biblioteca i els llibres porten un distintiu per facilitar-ne la recerca. Al final trobareu també un petit índex que us pot ajudar a decidir el llibre més adequat per a cada ocasió. I per seguir estant al dia, podreu seguir les novetats al web. Ho hem posat prou fàcil per
animar-vos a explicar contes?

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: