Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Cultura : Breus

Convocatòria del II Premi Jove de Còmic Sant Martí 2016

divendres 23 de setembre de 2016

Convocatòria del II Premi Jove de Còmic Sant Martí 2016

Es convoca amb la finalitat de sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència. Presentació de propostes fins el 4 de novembre.

Organitzat pel Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI, Biblioteques de Barcelona, en col·laboració amb l’Associació Trama Serveis Culturals, l’Escola Joso Centre de còmic i arts audiovisuals i Norma Editorial.

Les obres presentades hauran d’estar dirigides a denunciar el fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, mostrant sensibilitat envers les desigualtats i discriminacions de gènere. A la convocatòria es poden presentar noies i nois que visquin, estudiïn o treballin a la ciutat de Barcelona, i que a 31 de desembre de 2016 tinguin 25 anys o menys.

Els treballs es poden presentar de forma individual o en grup. Hauran de ser historietes d’entre una i quatre pàgines i tenir, com a mínim, dues vinyetes. L’estil i el tractament són totalment lliures, i es podran presentar en blanc i negre o color, en català o castellà.

Els Premi inclou dues categories :

- Categoria A (per a joves d’entre 16 i 25 anys): Dotat amb 1.000 € i un lot de còmics i novel·les gràfiques.

- Categoria B (per a menors de 16 anys): Dotat amb un curs intensiu de còmic, un lot de material gràfic valorat en 200 € i un lot de còmics i novel·les gràfiques.

La convocatòria també inclou un premi del públic per a cadascuna de les categories: dotat amb un curs intensiu de còmic i un lot de còmics i novel·les gràfiques.

Les propostes s’hauran de presentar a qualsevol registre municipal.

Consulteu les bases i feu una ullada al díptic del Premi.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: