Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Noticies : Breus

Convocatòria del Premi Compromís Democràtic 2012

dilluns 30 de juliol de 2012

Convocatòria del Premi Compromís Democràtic 2012

El Departament de Governació i Relacions Institucionals, a través del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica, convoca el Premi Compromís Democràtic 2012

Des del convenciment que un sistema democràtic és de qualitat quan garanteix l’exercici dels drets polítics, té un sistema electoral just i proporcionat, facilita la informació sobre les actuacions públiques, dóna compte dels seus resultats i posa a disposició de la ciutadania instruments i canals perquè contribueixi a la concreció de les accions dels poders públics, el Departament de Governació i Relacions Institucionals institueix el Premi Compromís Democràtic.

L’objecte del Premi és reconèixer les bones pràctiques dels ens locals i del món associatiu a l’hora de cercar fórmules per capacitar i donar instruments a la ciutadania per tal que, amb informació i reflexió, es pugui sumar a les deliberacions que l’afecten, i així aconseguir més implicació en les polítiques públiques.

El Premi té dues modalitats: una per a projectes i accions desenvolupats pels ens locals catalans, i l’altra per a propostes generades per alguna associació o federació d’associacions catalanes. La dotació del Premi Compromís Democràtic és d’un màxim de 4.000 euros per projecte en cadascuna de les dues modalitats.

El termini de presentació de les sol·licituds comença l’endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGC i finalitza l’1 d’octubre de 2012.

Per avaluar les candidatures presentades es constituirà un jurat que, entre altres qüestions, tindrà en compte la innovació i creativitat del projecte, la seva sostenibilitat o la xarxa d’actors implicada en l’acció. Enguany, com a criteri prioritari, i atenent a la celebració de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional , es valoraran els projectes o accions que incorporin el foment de la participació ciutadana de la gent gran o que fomentin la solidaritat intergeneracional.

Veure en línia : VIA GENCAT

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: