Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Noticies : Breus

Convocatòria FEMART 2015 – Contramemòria: oblidem l’oblit!

dilluns 3 d'agost de 2015

Convocatòria FEMART 2015 – Contramemòria: oblidem l'oblit!

Convocatòria FEMART 2015 Contramemòria: oblidem l’oblit!

…L’ atemporalitat de l’art, la seva ubiqüitat ens pot permetre fer reversible el binomi passat-futur: Fer del joc artístic creatiu, super-real, re-significatiu, tendre, divertit, irònic, irreverent, provocatiu… ,un acte revolucionari a-temporal: imaginar i fer allò que hagués pogut ser i no fou, però que pot ser encara. Proposem una intervenció artística en el nostre passat, per recordar allò que sembla que no ha existit pel fet de no ser dit, que no sabem perquè no ha estat anomenat, però que avui tanmateix som capaces de reinventar… A la Mostra hi poden participar les dones que ho desitgin. Es poden presentar obres i projectes de qualsevol disciplina artística (arts visuals, escèniques, musicals), sempre que girin entorn el tema proposat.

Podeu consultar també el bloc de Fem Art

Documents que cal presentar (per correu-e):

1.- Descripció del projecte/obra presentat en relació a la temàtica de la Mostra (document Word: màxim 20 línies. No en format PDF!!!!).

2.- Imatges de l’obra (150dpi, màxim 20x20, màxim 1Mb), video (segons la modalitat artística) i/o esquema gràfic del projecte artístic.

3.- Currículum (màxim 20 línies). Text breu sobre la temàtica de la Mostra en relació a l’obra presentada.

4.- Fitxa tècnica de l’obra/projecte (dades bàsiques:títol, any, dimensions, tècnica) i dades de l’artista (nom, mail, telèfon, web/bloc).

*La participació quedarà validada en rebre un correu de confirmació de Femart.

Presentació de propostes: Del 1 al 4 de setembre 2015 Contacte: mostrafemart@gmail.com

L’equip de selecció de les propostes estarà format per feministes vinculades al món de les arts. Ca la Dona no assumeix el cost de la producció, que va a càrrec de l’artista. De les artistes participants, en seleccionarem una i li oferirem la possibilitat de tenir una exposició pròpia al nou espai de Ca la Dona, durant el 2016.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: