Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Mercat laboral : Breus

Creix el nombre de dones directives a Espanya, però no va lligat als salaris

dilluns 29 de setembre de 2014

Creix el nombre de dones directives a Espanya, però no va lligat als salaris

Cada vegada més, la igualtat entre homes i dones en llocs directius s’iguala, de fet, en l’última dècada la participació de les dones en alts càrrecs executius ha augmentat fins a arribar al 30%, segons informes publicats per l’Institut de la Dona.

En els sectors on més s’aprecia aquest augment són el Comerç i l’Hostaleria en què representen gairebé el 63% de les directives. Encara que sembla que aquest augment no va lligat encara amb la igualtat en els salaris ja que els homes directius guanyen un 18,6% més que les dones directives, diferència que ha crescut un 1,6% respecte al 2013, malgrat la seva presència en els llocs de més responsabilitat en l’últim any, segons un informe del grup ICSA.

Però tot i l’augment, Espanya encara està per sota de la mitjana europea a situar-se en el lloc 16 entre els peuaíses ropeus, segons l’últim informe publicat per la Comissió Europea. Tal és l’auge, que el Ministeri de Sanitat, Assumptes Socials i Igualtat ha signat un conveni amb 31 empreses per augmentar en els pròxims quatre anys el nombre de dones en els seus òrgans executius afirma Carlos Martínez, CEO d’IMF Business School i director d’un màster.

Encara que han passat 7 anys des que es va aprovar la Llei d’Igualtat a Espanya el percentatge d’homes directius segueix doblant les dones segons l’INE (Institut Nacional d’Estadística). El 70% de les dones directives considera que hi ha discriminació salarial entre dones i homes i un 49% creu que haver tingut fills durant la seva carrera professional no l’ha perjudicat en la seva projecció laboral segons es desprèn d’una enquesta d’Adecco.

Font: 20 minutos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: