Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Mercat laboral : Breus

Creix la igualtat entre homes i dones en llocs directius

dimecres 2 de juliol de 2014

Creix la igualtat entre homes i dones en llocs directius

Les dones són el 51% dels titulats superiors, però només el 21% dirigeix ​​empreses de més de 100 empleats. El comerç i l’hostaleria són els sectors on hi ha més dones al capdavant dels llocs d’alta responsabilitat.

Cada vegada més, la igualtat entre homes i dones en llocs directius s’iguala. De fet, en l’última dècada la participació de les dones en alts càrrecs executius ha augmentat fins a arribar al 30%, segons l’Institut de la Dona.

Els sectors en què més s’aprecia aquest augment són el comerç i l’hostaleria, amb gairebé el 63% de les directives, encara que sembla que aquest augment no va lligat encara amb la igualtat en els salaris, ja que els homes directius guanyen un 18 , 6% més que les dones directives, diferència que ha crescut un 1,6% respecte al 2013, malgrat la seva presència en els llocs de més responsabilitat en l’últim any, segons un informe del grup ICSA. Però, tot i l’augment, Espanya encara està per sota de la mitjana europea a situar-se en el lloc 16è entre els països europeus, segons l’últim informe publicat per la Comissió Europea. Aquest és l’auge que el Ministeri de Sanitat, Afers Socials i Igualtat ha signat un conveni amb 31 empreses per augmentar en els propers quatre anys el nombre de dones en els seus òrgans executius. I, encara que han passat set anys des que es va aprovar la Llei d’Igualtat a Espanya, el percentatge d’homes directius segueix doblant les dones segons l’INE. El 70% de les dones directives considera que existeix discriminació salarial entre dones i homes i un 49% creu que haver tingut fills durant la seva carrera professional no l’ha perjudicat en la seva projecció laboral, segons una enquesta realitzada per Adecco.

(....)

Font: ElPeriodicomediterraneo.com

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: