Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Creix la violència contra la dona a Bolívia malgrat les lleis del Govern

dilluns 25 d'agost de 2014

Creix la violència contra la dona a Bolívia malgrat les lleis del Govern

Gairebé deu dones han mort a Bolívia cada mes a les mans de les seves parelles durant el primer semestre de 2014. Amb un total de 98 víctimes fatals, el país andí registra les taxes més altes d’Amèrica en violència física contra les dones i el segon en violència sexual.

L’Assemblea Permanent de Drets Humans (APDH) acaba de demanar al govern d’Evo Morales que declari l’estat d ’"alerta nacional" davant la situació de perill en què es troben les bolivianes, mentre que la delegació de l’ONU a La Paz considera que és de "necessitat immediata la vigència de mecanismes que garanteixin i protegeixin els drets de les dones".

La violació i assassinat d’una jove model i bioquímica a Santa Creu, el cap de setmana, i la mort d’una altra jove en avançat estat de gestació a El Alto, entre d’altres fets similars registrats durant l’agost, han estremit a tot el país. Fins a l’extrem que l’assumpte s’està incloent en les demandes ciutadanes als partits polítics com a punt d’alta prioritat en les plataformes electorals dels comicis d’octubre pròxim.

Les denúncies per actes violents exercits contra les dones sumen milers, però no solen prosperar i arribar als tribunals, molt menys a una sentència. D’un centenar de casos a penes dos van culminar amb sentència en mesos passats. En els últims dies, un tercer cas per violació i mort d’una nena de deu anys va culminar amb una sentència de trenta anys de presó. Un jutge de la Pau va dictar la pena en acabar un procés judicial, que va durar 15 anys, contra l’acusat, un ex regent d’una escola a la qual assistia la víctima que, aquest agost, hauria complert 25 anys.

....

Veure en línia : El País

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: