Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Societat : Breus

Crespo destaca com " matalàs " de la crisi a la dona rural

dimarts 29 d'octubre de 2013

Crespo destaca com " matalàs " de la crisi a la dona rural

La delegada del Govern a Andalusia , Carmen Crespo , ha destacat aquest dissabte el paper de la dona en el fet que el medi rural estigui sent " matalàs " de la crisi econòmica i l’ha relacionat amb les dades que revelen que el 54 per cent de les pimes que formen el teixit empresarial dels pobles són de dones autònomes mentre que aquest percentatge es redueix al 36 per cent en el cas del medi urbà .

"En aquests moments , quan tots els indicadors ens porten a pensar que estem a punt d’aixecar- de la recessió , fa un any , quan la situació era extrema , el món rural ha estat sostenint l’economia a través , entre altres, de les seves pimes , moltes d’elles liderades per dones " , ha indicat Crespo .

Les dades les ha posat sobre la taula en declaracions als mitjans la presidenta de l’Associació de Famílies i Dones del Medi Rural ( Afammer ) , Carmen Quintanilla , abans d’inaugurar les jornades ’ Com promocionar empreses innovadores per a la dona rural "que s’estan celebrant a Almeria i en el marc de les que s’està abordant també l’autoocupació com a forma de trencar el silenci de la dona víctima de violència de gènere en aquest àmbit .

Quintanilla , per a qui s’ha aconseguit ia acabar amb la " invisibilitat " de la dona en el món rural amb la inclusió de les seves inquietuds i necessitats en l ’"agenda política" , ha assenyalat que ara es fa necessari incidir en la innovació , en treball autònom i en la creació d’empreses per demostrar que hi ha " sortida contra la violència de gènere a través de l’ocupació " .

En la mateixa idea ha aprofundit la delegada del Govern per a la Violència de Gènere , Blanca Hernández , qui ha valorat que les jornades vinculin el món de l’ocupació i l’emprenedoria en el món rural amb aquesta xacra social . "En l’àmbit rural , per les seves pròpies característiques , és més difícil trencar el silenci que porta a la sortida però com més gran és l’autonomia i més fort és la xarxa social , augmenten les possibilitats" , ha remarcat .

Font: Europa Press

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: