Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Violència de Gènere

Crònica #25N Barcelona 2018 ♀

diumenge 25 de novembre de 2018

Crònica #25N Barcelona 2018 ♀

25 Novembre
Com cada any el 25 de novembre es persegueix la eliminació de la violència de gènere, la violència contra les dones pel fet de ser-ho. El número d’agressions i assetjaments és persistent, durant aquest any es comptabilitzen oficialment, comptant la mort d’avui, 45 dones assassinades a Espanya.

La violència de gènere va molt més enllà de la violencia física que exerceixen homes sobre les dones en l’àmbit de la parella (maltractaments, assassinats). Cal abordar les diverses formes de violència que s’exerceixen sobre les dones : violència sexual (agressions, violacions), Violència física (maltractaments, assassinats), reproductiva (ventres de lloguer), econòmica (bretxa salarial, sostre de vidre), psicològica (insults, control, assetjament) i institucional (justícia patriarcal) o matrimonis forçats.

Durant la manifestació de Barcelona liderada per diverses entitats feministes, han participat càrrecs públics de diverses institucions, com també diferents associacions i col·lectius; des de sindicats (UGT, CCOO) i partits polìtics, a transexuals com aFEMtras. Al lema de la capçalera “Juntes soscavem l’ordre patriarcal” acaompanyaven diverses veus i reivindicaions amb lemes com : “Ni víctimes ni passives, dones combatives”, “Patada feminista a la boca del machista” o “Visca visca visca la lluita feminista”.

prou feminicidis

L’explotació sexual és violència masclista una de les reivindicacions aquest #25N

Aquest any, diferents associacions s’han agrupat en la lluita contra l’explotació sexual a la manifestació del #25N. Amb un manifest complementari “L’explotació sexual és violència masclista” les dones i entitats abolicionistes de Catalunya s’han convocat dins d’aquest manifestació per reivindicar que la prostitució no es pot considerar “treball” sinó que es tracta d’una violència contra el cos de les dones.

"La prostitució es explotació sexual, no es sexualitat, és violència" destacava una de les representants de la plataforma catalana pels drets a no ser prostituïdes. La nostra societat ha de prendre consciència del patiment humà que s’amaga darrera els neons dels prostíbuls de carretera, en els discrets pisos de les nostres ciutats, als anuncis d’Internet o en els carrers amagats dels polígons, ha explicat.

Abolicionistes

La tracta existeix perquè hi ha prostitució i és que la demanda d’aquest mercat está en continua expansió. La verdadera qüestió que planteja la prostitució en la nostra societat es la de la igualtat. Sense igualtat real i efectiva no hi ha justícia.

Aqui us deixem el manifest unitari i l’abolicionista

Documents adjunts

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: