Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Dones en Xarxa

Crònica Coctels & Net Madrid Gener 2016

dimarts 2 de febrer de 2016

Crònica Coctels & Net Madrid Gener 2016

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

Lourdes Muñoz va donar la benvinguda presentant aquest nou esdeveniment organitzat per Dones en Xarxa i Telefónica Open Future_ a Madrid, després de 6 anys de trajectòria a Barcelona. Va començar el "pont aeri" de dones & xarxes. Cada mes es celebrarà de forma alternativa a Barcelona i Madrid, proposant la creació d’un "Espai per compartir estratègies sobre com utilitzar les xarxes socials per l’èxit dels nostres projectes"

“Còctels & Net és un espai propi de dones per que queda encara molt per aconseguir la igualtat”

Lourdes Muñoz va presentar a les impulsores del coctesl&net a Madrid (Imma Aguilar, Inma Ferragud, Rosa Matias, Reyes Montiel, Barbata Yuste), explicant que el que tenen en comú és ser dones que usen la xarxes de forma intensiva defensant la igualtat de les dones.

Blanca Daker va donar la benvinguda a l’espai de Telefónica Open Future_ i va explicar que aquest projecte, de l’area d’innovació oberta, promou l’emprenedoria basada en internet, donant suport a idees: "Les dades indiquen que només el 5% de CEOS de les start-up que es presenten són dones, i el 20% de dones d’entre els equips directius ", va explicar que per aquesta raó han decidit impulsar accions per promoure l’emprenedoria i l’empoderament de les dones, com era aquest mateix esdeveniment en el qual es donava suport a dones en xarxa per a realitzar còctels & Net bcn-mad .

Intervencions de les ponents:


Laura Baena - @malasmadres creadora del "Club de malasmadres"

En la seva presentació Laura va explicar com Males madres va començar amb un twitter on van començar a publicar el que no ens expliquen de la maternitat, que ens presenten com idíl·lica, i a partir d’aquí, s’ha convertit en una comunitat. "Som una generació enganyada, ens han dit que hi havia igualtat ..., ¿quina igualtat?" Va indicar Laura, "el sostre de vidre és un mur de ciment quan ets mare"

Va explicar que promouen la conciliació, i com a exemple la seva última campanya que té el lema ’reivindicar no es quejarse ’ que trobareu a twitter amb l’etiqueta #Concilia13F

Una iniciativa del club de #malasmadres per tal de demostrar a la societat que hi ha molt per fer, amb la intenció de donar veu a la situació que viuen la majoria de #malasmadres: manca de flexibilitat laboral per poder conciliar, acomiadaments improcedents, discrimació , dificultat per reinserir laboralment ... i tantes injustícies que escoltem i vivim dia a dia

Imma turbau @Immaturbau directora de CONTAINER contenidos

Imma va deixar clar que les xarxes han democratitzat l’accés al coneixement i generen oportunitats a qui ha tingut dificultats per expressar-se, com és el cas de les dones.
  Ha constatat que les dones sempre hem comunicat continguts, que les xarxes han democratitzat l’accés al coneixement i ens ha permès a les dones
connectar-nos.

L’ús de les xarxes permet generar una idea de comunitat i interacció interessants. La identitat d’aquelles que han tingut més dificultat per expressar-se, per emprendre. Ha puntualitzat en la seva intervenció que cal pensar en què li interessa al client. "Tenir continguts sí, però els contactes ajuden molt"

Yolanda Rueda @ciberyolanda Fundadora i Presidenta de la Fundació Cibervoluntarios

Yolanda va començar a organitzar esdeveniments pensant "¿com poden dir que la tecnologia crea bretxa, si les xarxes ens uneixen?" Més tard va afegir que "em vaig convertir sense saber-ho en emprenedora social, investigant com fer servir les tecnologies per al canvi social, el que s’ha anomenat innovació oberta "També ens va explicar com des de la fundació cibervoluntarios treballen en com utilitzar les tecnologies per eliminar bretxes socials.
Les oportunitats que generen les xarxes poden canviar la vida a una persona. Yolanda es defineix a si mateixa com: "jo sóc de donar-li la volta a les coses"

Va finalitzar la seva intervenció amb aquesta afirmació "per a nosaltres el poder del ciutadà connectat és el poder de canviar el món"

Aquí teniu les persones assitents al coctels& net 27/1/2016 Madrid.

Amb aquesta llista, a dones en xarxa pretenem animar les dones a vincular-se amb altres dones actives intesadas en xarxes & igualtat. Podeu seguir també la llista de twitter de @donesenxarxa a este enlace

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: