Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Notícies

Crònica Taula 1: El Talent de las Dones en l’Àmbit Digital

Edna Pasher ens dóna algunes claus per a l’èxit al sector
dijous 23 de novembre de 2017

Crònica Taula 1: El Talent de las Dones en l'Àmbit Digital

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

- Edna Pasher, Founder, Chairmen y CEO Management Consultants Ltd., va declarar la seva passió per les Smarts Cities per considerar-les el futur, en un entorn en què el rol de l’Estat disminueix i el de les ciutats augmenti, per esdevenir el centre de la vida. Tanmateix, es preguntava com usar la tecnologia. Per a ella, la clau es trobava en l’equilibri entre allò que la tecnologia et dóna i allò que et treu. És a dir, s’ha de saber treure de la tecnologia allò millor que té per nosaltres en entorns com l’educació, la salut, el transport, etc però a l’hora intentant minimitzar els danys causats.
Quan Edna va explicar la seva visió dels negocis, va afirmar que les organitzacions, com les persones, necessiten amor per créixer. A més, és clau l’existència d’una xarxa d’amics i coneguts, que es retroalimenta i acaba construint un entorn segur en què tots ens ajudem entre tots. Per altra banda, la constància en el treball és igualment essencial: "no pots ser emprenedor si treballes 8 hores al dia, has de treballar 24h". Ella mateixa ho fa, però això només és possible si el treball és energitzant i interessant. En aquest sentit, i relacionant-ho també amb l’educació que donarem als nostres fills pel futur, Edna insisteix en desenvolupar les seves potencialitats i interessos forts, en lloc de tractar que sàpiguen més sobre allò que no els agrada. No és efectiu, no els ajuda, deia: "perquè siguin vertaderes estreles, deuen potencial les seves fortaleses"
P.-S.

Mira el vídeo de la Taula aquí: https://www.youtube.com/watch?v=TXQ...

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: