Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Notícies

Crònica Taula 5: "Artificial Intelligence WomanLiderTIC Challenge"

dimecres 5 de desembre de 2018

Crònica Taula 5: "Artificial Intelligence WomanLiderTIC Challenge"

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

L’ “Intelligence Artificial Woman Challenge”, va ser un repte que es va llançár abans de la celebració de WomanliderTIC per a seleccionar els cinc millors projectes sobre intel·ligència artificial, i amb la col·laboració de Nae, es va fer una selecció dels millors projectes de tots els que van ser enviats.

Ana Moliner, directora de negoci de Nae i consultora tecnològica, va coordinar la taula introduint que “la intel·ligència artificial és alimentar dades històriques als algoritmes, introduint variables, per a que és retroalimentin”

Així mateix, va definir els principals problemes actuals: Primer va ser la falta d’especialistes en diversitat, la falta de dataset històric no esbiaixat, per això és necessari un equip divers de raça, sexe, en condicións. Segon, el desconeixement i incertesa dels inversors en intel·ligència artificial que els ajuda en la reducció de costos, millora de la productivitat i major eficacia operativa per a les seves empreses i finalment l’alt cost de les solucions, tot i que cada vegada més, dins de les grans organitzacions i empreses ja tenen els seus propis equips.

Katerina Zalamova, CEO de CreaideaLab, va crear My AI, és una app buida , on l’usuari la educa, que es va desenvolupant com un nen/a, per a que sigui al propi gust de cada persona, es va configurant a les seves pròpies necessitats.

Neri Van Otten, CEO d’ Spot Intelligence,va crear una plataforma de processament de documents rápida i segura que utilitza l’inteligència artificial de vanguardia per extreure formació comercial crucial adaptada a les nostres necessitats.

Maria Quiles Zaguirre, CFO, Co-Founder de Dattium, una spin-off dedicada a solucions de monitorització intel·ligent per a l’optimització en el procés industrial. Per això és necessari poder reunir-nos amb els especialistes en el procés industrial, i així identificar quin és el seu problema i els punts rellevants que ens poden afectar. Es treballa amb una base de dades de l’empresa, s’unifiquen, donant qualitat i consistència per a realitzar algoritmes que ho analitzin.

Ana Freire, Investigadora Postdoctoral i Docent en la Universitat Pompeu Fabra, está dintre d’un equip d’investigació de 15 persones aproximadament, que implementen tècniques computacionals en diferents projectes. Ella concretament ha creat STOP, projecte sobre la prevenció del suïcidi en xarxes socials, desenvolupant algoritmes que analitzin les xarxes socials en busca de perfils que puguin necessitar algun tipus d’intervenció anticipada com també detectar perfils que inciten i promouen el suïcidi.

Paula Gil Navarro, Gerent de Recursos Humans de Cien, va fer la presentació en nom de Margot Carter. Es tracta d’una startup per a millorar la qualitat de les dades dels equips de vendes i per tant, millorar la productivitat i la eficiencia de les empreses. Es té en compte elements humans, de conducta i analitzar factors per preveure resultats.

Imatges de l’acte clica aquí

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: