Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Notícies

Crònica Taula 5: Dones Comunicant a la xarxa

dimecres 22 de novembre de 2017

Crònica Taula 5: Dones Comunicant a la xarxa

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

A la taula en què van estar presents les dones referents en la comunicació en xarxa, Cristina Salvador Directora d’aPortada, va ser la coordinadora i moderadora.

Aquesta última taula de la Jornada estava composta per Judith Vives, Periodista, Consultora i Formadora en Comunicació, Màrqueting Digital i Audiovisuals. Patricia Carrelo, Consultora en Màrqueting i Desenvolupament de Negoci, i Cristina Aced, Consultora de Comunicació Digital

Després d’una introducció en la qual Cristina Salvador anima a que les dones estiguin molt presents a les xarxes socials, i avisa que cal estar vigilant davant també els riscos que suposen per a les dones, pregunta a les ponents: ¿ "Que us han aportat les xarxes a nivell professional "?

A Judith Vivies li han aportat bastant part de la seva vida professional actual. Gràcies a la seva presència en elles, en el moment de la crisi es va adonar que havia posicionat el seu perfil professional, el que implica visibilitat per poder obrir noves portes.
A Patricia Fernandez el llenguatge de les xarxes la va ajudar a crear-se professionalment. "Un cop tens el missatge clar i els serveis que ofereixes, l’important és saber com plasmar-lo en cada xarxa. Això es diu adaptació al medi"

Per Cristina Aced l’aparició de les xarxes socials encara va ser mes trencador, afirma que: "A mi, la xarxa m’ho ha donat tot. Em va descobrir un món que no coneixia i va canviar meva vida totalment"

Per a Judith el repte és com educar la societat per informar-se bé davant l’allau d’informació a la xarxa. Patricia ha recalcat que com a dones: "No hem de tenir por a comunicar" Cristina Aced va recalcar que: "cal identificar els ambaixadors de la marca i donar-los les pautes de les històries a explicar a les xarxes" però el primer i més important "en les empreses sobretot les grans, creuen que les xarxes socials els van a solucionar els problemes. Però primer han de solucionar els seus problemes i després es quan ho han de comunicar "
Aquesta és la direccion de les accions "És important posar-te al costat del que et va a llegir. Quin valor li aportaràs"

Preguntada Cristina Aced sobre com millor influir en les xarxes explica una anècdota: "Una cosa que funciona bé és posar una foto d’algú somrient quan expliquem històries, això transmet tant ... que es transforma en una infinitat de clics" i també: "És important que els altres parlin de tu" (tot el que fem fora de les xarxes, el transferim a l’entorn digital, l’adaptem)

També van ser interessants les respostes que es van donar davant la pregunta de Cristina Salvador respecte a: "¿què no hauria de fer a les xarxes socials?"
Patricia és contundent: "No et fiquis en merders dels que no sabràs com sortir" "No avorrir, això no ho has de fer a les xarxes socials" apunta Cristina Aced mentre que Judith Vivies també ho té clar: "Mentir, no s’hauria mentir en el concepte més ampli de la paraula. no intentar semblar el que no ets. "

T’animem a visionar el vídeo per gaudir al complet d’aquesta taula on es pot aprendre tant per millorar la teva presència a les xarxes.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: