Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Dones en Xarxa

Crònica XVII Coctels&Net Especial Estiu 2017 Madrid

dimarts 18 de juliol de 2017

 Crònica XVII Coctels&Net Especial Estiu 2017 Madrid

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

Irene Milleiro (Change.org): "Avui qualsevol pot iniciar un moviment que canviï coses"


L’últim Còctels&Net de la temporada, el còctel més estiuenc i alegre de l’any porta a una ponent d’excepció. Dones en Xarxa i Telefónica Open Future van rebre a la gallega Irene Milleiro, Directora Regional per a Europa a Change.org

En aquesta XVII edició de la trobada còctels & Net, presentada per l’Imma Aguilar (una de les impulsores de la trobada), es van reunir dones de diferents àmbits per tal de debatre i reflexionar sobre l’ús de xarxes socials per a l’èxit dels seus projectes. La terrassa d’estiu de The Irish Rover a Madrid va rebre a més d’una trentena d’assistentes amb el lema ’Dones apoderant dones’.

El món digital i especialment la participació ciutadana van ser l’eix central d’aquesta trobada. Change.org, considerada la major plataforma de peticions online del món recull més de 300 peticions per setmana a Espanya. Els ciutadans són conscients del poder de la xarxa i per això no tenen inconvenient a exigir els seus drets i portar fins al final el seu desig de canviar les coses.

Després de passar per Oxfam Intermón i per la Comissió Europea, Irene Milleiro va ser nomenada en 2015 directora regional per a Europa de la plataforma de peticions. Milleiro coneix molt bé Change.org ja que porta un lustre a l’empresa. Ella mateixa va decidir donar-li al clic i pujar una campanya al seu institut contra una decisió injusta que afectava una companya. Així va arrencar la seva passió per canviar les coses a través de la xarxa.

"Avui qualsevol pot iniciar un moviment que canviï coses". Irene Milleiro coordina centenars de campanyes que es formulen al Regne Unit, Alemanya, Itàlia, França i per descomptat Espanya. La seva elecció no és casualitat. Més de 12 milions d’espanyols han fet servir alguna vegada Change.org convertint-se en el país amb més usuaris del món pel que fa a la seva població. "Hi ha molt potencial en la participació", afirma Milleiro.
 
Una mare que aconsegueix reduir els preus dels productes celíacs, una família que aconsegueix introduir una iniciativa per fer real la gratuïtat de llibres de text, un poble que aconsegueix que Internet arribi a casa, un estudiant que es reuneix amb el ministre d’Educació per paralitzar les revàlides .... són molts els èxits de Change.org a Espanya. "La nostra missió no és guanyar peticions, és aconseguir que la gent no es talli i recuperi el poder que té". Milleiro recorda a #CoctelsNet que "mai hem tingut tant poder com ara a Internet, a les xarxes socials".

Encara que sembli cosa de joves, la plataforma Change.org reuneix majoritàriament a usuaris entre 35 i 55 anys. "És una porta d’entrada per contactar amb gent que estigui d’acord amb tu. El que tu facis després, és la clau, és l’important ". La responsable d’Europa recalca que cal ser perseverant ja que els canvis" igual de ràpid que es guanyen, es poden perdre " pel que l’objectiu del seu projecte social és reformar el dret de petició a Espanya a través d’experiències com als Estats Units.

Change.org s’ha consolidat com una plataforma que desenvolupa iniciatives arreu del món, que converteix persones anònimes en activistes digitals. "Em sembla apassionant que gairebé qualsevol persona pugui convertir-se en líder d’un moviment", va finalitzar Milleiro.

Després de l’aturada estiuenca, a l’octubre torna a Madrid aquest intercanvi d’idees, projectes i experiències anomenat #CoctelsNet per tal de compartir coneixement sobre xarxes i que les dones estableixin vincles. Bones vacances!
Aquestes son unes imatges de l’acte
XVII Coctels&Net  Terraza de Verano. Madrid 2017

Aqui teniu la llista de les assitents que han volgut compartir les seves xarxes socials

Esther Hidalgo Mayo estherhidalgom@gmail.co
Adriana Lopez adricar4486@hotmail.com
Isabel Martínez Rodríguez isabeldoc@yahoo.es docupress.es
Susana Muñoz laboral @nuevoestudiolaboral.com
Margarita Prada Zuloaga margarita.prada @grupounisono.es @margarita_prada grupounisono.es
Henar Sánchez Balleteros hache.ball @gmail.com
Teresa Amor Teresa.amor @gmail.com @tereamor
Gisela Balie Herranz hola @turismoyemociones.com turismoyemociones.com
Cecilia Carvallo de la riva ceciliacarballo75 @gmail.com
Aida Cerón aydazero @hotmailo.com @aidaceron_ aidaceron.com
Yrene Espinoza yrene_espinoza @hotmail.com
Rosa Fernández new.rosae @gmail.com
Sarai fernández indaloazul @hotmail.com @indaloazul
Mercedes Fernández Escudero mercesub @gmx.net
Mónica Galeano monica.galeano.ag @gmail.com @monigaag @Moni Gal
Teresa González teragt @hotmail.com
Ana Belén González Beniro anabelen.gonzalez @starwoodhotels.com
María Luísa saura Soler mlu.saura @gmail.com @ML_Saura catimouse.com
Hannah Schildt hannepannie @gmail.com laestrategi.com
Anna Lisa castaldi annalisa.castaldi @gmail.com @annalisa_castaldi
lorena arraiz lorena.arraiz @gmail.com @larraizr @lorenarraiz
Ivette González ivette @netexito.com @igotita
Isabel Mastrodomenico isabel @comunicacionygenero.com

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: