Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 13-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Prostitució : Breus

Desarticulada una xarxa que traficava amb dones i les obligava a prostituir-se

dimecres 16 d'octubre de 2013

Desarticulada una xarxa que traficava amb dones i les obligava a prostituir-se

La policia ha desarticulat una organització dedicada al tràfic de dones des de Nigèria a Espanya per a la seva explotació sexual . La principal responsable d’aquesta xarxa ha estat arrestada amb tres col · laboradors, entre ells el seu marit , en Veïnat ( Gran Canària ) . El viatge des del país d’origen fins a les Canàries implicava a cada víctima un "deute " de fins a 30.000 euros . L’organització seleccionava a dones amb fills petits o bine els exigia quedar embarassades durant estades al Marroc abans d’arribar a Espanya . Els nens eren el blanc de les amenaces de l’organització per exercir un control total sobre elles i obtenir els beneficis del seu exercici de la prostitució .

La investigació va començar el febrer passat , quan els agents van tenir constància que a la localitat de Vecindario ( Gran Canària ) hi havia un grup organitzat que es dedicava al tràfic i explotació sexual de dones . La xarxa estava perfectament estructurada . Comptava amb els contactes necessaris perquè les seves víctimes , principalment dones d’origen nigerià , poguessin viatjar des de Nigèria fins a Espanya , havent de romandre un temps que podia durar fins a dos anys al nord del Marroc . És allà on havien de quedar embarassades per poder així complir amb l’últim requisit exigit per l’organització per poder viatjar fins a Europa : les seves víctimes havien de ser dones embarassades o amb fills petits . D’aquesta manera , s’asseguraven el control a través dels seus fills .

Vudú , màgia negra i amenaces directes

A més del control a través dels menors d’edat, els detinguts feien ús de tot tipus de rituals de màgia negra o vudú a l’Àfrica , creences molt arrelades a les regions a què pertanyen les víctimes del grup desarticulat . També es va poder constatar la pràctica de tot tipus d’amenaces directes a les dones ia les seves famílies a Nigèria .

(...)

Veure en línia : El País

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: