Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Prostitució : Breus

Desarticulat un grup que prostituïa dones, entre elles una menor

dijous 24 de juliol de 2014

Desarticulat un grup que prostituïa dones, entre elles una menor

Nou dones alliberades, entre elles una menor de 17 anys i una altra embarassada, és el resultat de la desarticulació d’una xarxa de tràfic de persones que es dedicava a introduir dones a Espanya per obligar-les a prostituir-se. La banda utilitzada a nens menors de molt curta edat per intimidar les dones i obligar que es quedessin al país, segons ha informat aquest matí la Prefectura Superior de Policia de Madrid. Els investigadors han alliberat dos petits, de tres i cinc anys, que es trobaven sota el control de l’organització acompanyant alguna de les dones obligades a prostituir-se.

Les indagacions van començar gràcies a la denúncia d’una de les víctimes. Aquesta va explicar que les dones eren captades a Nigèria amb el fals reclam que anaven a treballar en supermercats d’Espanya. La banda les traslladava fins a la península en pasteres, després de recórrer el continent africà en diversos mitjans de transport. Les víctimes anaven acompanyades per lactants o nens petits per evitar la seva repatriació immediata i el seu trasllat a centres especialitzats d’acollida. És el que s’anomena nens-àncora. Quan arribaven a Madrid, les obligaven a prostituir-se a la Casa de Camp.

Les "mamis" de l’organització s’encarregaven de controlar l’exercici de la prostitució i recaptar els beneficis obtinguts. També s’encarregaven d’amenaçar i sotmetre a les dones mitjançant suposades tècniques de "vudú". Per a això, els tallaven els cabells del cap, el pèl púbic i les ungles per enviar a la seva família a Nigèria. Les amenaçaven amb un ritual de vodú si no aconseguien pagar el deute de més de 50.000 euros exercint la prostitució. A més, la denunciant va detallar que la xarxa la va separar uns quatre mesos del seu fill desconeixent què van fer amb ell durant aquest temps i on va estar.

Durant més de sis mesos, els agents van identificar a tots els membres de la xarxa i les possibles víctimes de tràfic. Una de les responsables de l’organització s’havia traslladat a França des d’on seguia treballant per al grup. Per això es va emetre la corresponent Ordre de Detenció i Lliurament Europea per efectuar la seva arrest de forma simultània al desenvolupament de la fase operativa a Espanya.

En total han estat detingudes nou persones acusades de prostitució: set a Madrid, una a Toledo i una altra a França gràcies a la col · laboració amb l’enllaç espanyol de la Agregadoria d’Interior de l’Ambaixada d’Espanya a París, la Direction Centrale de la Police Judiciaire francesa i la PAF de Tolosa.

Els agents han realitzat tres registres en domicilis de membres de la xarxa en què s’han intervingut diversos estris relacionats amb pràctiques de "vudú" com embolcalls amb cabells, pèl púbic, ungles i altres restes orgàniques, així com envasos amb líquids que han estat remesos a Policia Científica per determinar el seu contingut. A més, s’han intervingut 3.745 euros en efectiu, nou passaports de la República Federal de Nigèria, telèfons mòbils i quaderns de comptabilitat, resguards d’enviament de diners i llibretes bancàries.

Veure en línia : El País

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: