Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Feminismes : Breus

"Descolonització i Despatriarcalització de i des dels Feminismes"

dimarts 5 de maig de 2015

"Descolonització i Despatriarcalització de i des dels Feminismes"

Presentació de l’última publicació de la col·lecció Feminista Siempre titulada “Descolonització i Despatriarcalització de i des dels Feminismes d’Abya Yala” escrita per Maria Galindo i Ochy Curiel. L’acte tindrà lloc el proper dijous 7 de maig, de 18:30 a 20:30 a La Fede.cat- Organitzacions per la Justícia Global (c/Tàpies, 1-3. Barcelona – Metro Liceu, Drassanes o Paral·lel -L3-). i entregarem de forma gratuïta un exemplar de la publicació als i les assistents.

En l’acte comptaran amb la presència de Maria Galindo, realitzadora audiovisual, artista, activista i fundadora de Mujeres Creando. Aquest és un moviment feminista anarquista de dones bolivianes amb més de 20 anys de trajectòria que combina la política concreta, la intervenció artística i la interpel·lació del poder. Alejandra Londoño, de la Red Feminista y Antimilitarista de Colòmbia. Lesbiana feminista, afrodescendent, antirracista, anticapitalista i decolonial.

La col·lecció Feminista Siempre va néixer amb l’objectiu de recollir la diversitat dels feminismes i divulgar les qüestions d’importància cabdal al moviment feminista de casa nostra i dels diversos països amb els quals treballa ACSUR, i establir així un diàleg amb les ONG de cooperació internacional sobre aquests temes.

En aquesta publicació, han triat els temes de la descolonització i la despatriarcalització, ja que formen part del nucli de reflexions i debats dels feminismes no hegemònics a ambdues ribes de l’Atlàntic. Aquests plantegen una crítica profunda al rol que molts estats, organismes internacionals i ONGs de cooperació al desenvolupament han tingut als anomenats països del Sud. Segons les autores (Maria Galindo i Ochy Curiel ), aquests actors s’han dedicat a cooptar i instrumentalitzar els sabers i pràctiques feministes per emmascarar-les en categories de gènere que es dediquen a despolititzar i tecnificar la perspectiva feminista , tot desplaçant les pròpies dones com a subjecte polític del feminisme.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: