Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Comunicació : Breus

Desigualtat en els suplements culturals

dimarts 23 de setembre de 2014

Desigualtat en els suplements culturals

Clàssiques i Modernes, associació per a la igualtat de gènere en la cultura, realitza periòdicament estudis per estudiar el grau de participació de dones en diferents àmbits culturals.

En aquesta ocasió, Clàssiques i Modernes ha estat comptabilitzant i analitzant l’apartat Llibres dels suplements culturals dels quatre principals diaris espanyols (El País, La Vanguardia, ABC i El Mundo) al llarg d’un mes triat a l’atzar (desembre de 2013 ).

De l’estudi es desprèn que els suplements ressenyen moltes més obres d’autors homes que d’autores: com a mitjana, només el 22% dels llibres ressenyats són obra de dones, tot i que en les llistes de llibres més venuts que publiquen els mateixos suplements , el 36% són d’escriptores.

En els números especials que s’han dedicat a l’àmbit editorial, només s’esmenta un 13% de llibres escrits per dones.

D’altra banda, com a mitjana, únicament el 19% de les ressenyes i crítiques literàries estan realitzades per dones, el que contrasta amb el fet que des de fa més de trenta anys, el percentatge de llicenciades sobre el total de les llicenciatures en Filologia supera el 70%.

Aquí tens l’estudi realitzat per Clàssiques i Modernes per Rosario Segura i Trini Moreno, la mateixa que us escriu en aquesta casa.

Mujeres con habitación propia

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: